‘Chateau Planckaert’ keert volgende week terug voor nieuw seizoen

Het vierde seizoen van Chateau Planckaert gaat volgende week van start. Vanaf zondag 12 maart kan je op Eén opnieuw kijken hoe de hele familie verder werkt om hun gedroomde kasteel eindelijk te proberen afwerken. Maar ook op persoonlijk vlak staan de Planckaerts voor heel wat uitdagingen.

Samen met de Verhulstjes zijn de Planckaerts ongetwijfeld een van de populairste families in Vlaanderen. Er kijken dan ook al drie seizoenen lang telkens meer dan een miljoen mensen naar hun avonturen in Chateau Planckaert. Daarin volgen we de familie tijdens hun verhuis naar Frankrijk, waar ze een vervallen kasteel restaureren en errond een leven willen opbouwen.

Kasteel en boerderij

Zoals eerder al aangekondigd, krijgen we binnenkort een vierde seizoen van Chateau Planckaert. Daarin zien we hoe de familie in Frankrijk een hectische zomer achter de rug heeft met de glamping rond hun kasteel. Daardoor zijn de werken aan de chateau even blijven liggen. De mannen steken dan ook de handen uit de mouwen en werken eindelijk het dak af. Daarbij krijgen ze hulp van leerlingen hout- en bouwbewerking uit Deinze.

Er verandert nog meer rond het kasteel, want Eddy besluit zijn boerderij verder uit te breiden. Naast kippen kiest hij voor een nieuwe toevoeging.

Kleinkinderen

De vrouwen blijven daarentegen tijdens de week met de kinderen in België. Ook voor de vele kleinkinderen staat er van alles te gebeuren in het nieuwe seizoen. Zo kiest Noa voor kunstonderwijs terwijl Mageno – in navolging van Eddy – houtbewerking gaat volgen. Iluna bereidt zich dan weer voor op haat ingangsexamen geneeskunde.

Maar Iluna heeft ook ander nieuws, want ze stelt voor het eerst haar vriend voor aan de familie. En ook Junior vond recent via het programma Junior op zoek naar de liefde een vriendin, Pauline. Hij krijgt echter een andere tegenslag te verwerken. Junior moet namelijk opnieuw geopereerd worden aan zijn been, waardoor zijn rallydroom opnieuw on hold komt te staan.

Château Planckaert is vanaf zondag 12 maart elke zondag om 20 uur te zien op Eén en via VRT MAX.

Meer
Lees meer...