Chloe Bennet (Blossom) stapt uit live-action reeks ‘Powerpuff Girls’

Het gaat niet goed met de productie van de live-action reeks van de Powerpuff Girls. Nadat de pilot-aflevering werd opgenomen, kwam er al kritiek op de outfits. Daardoor werd beslist om het concept om te gooien. Maar nu komt er meer slecht nieuws voor het project want één van de drie hoofdrolspeelsters stapt uit het project.

The CW werkt op dit moment aan een live-action remake van de Powerpuff Girls. Daarin zullen we de drie superheldinnen te zien krijgen als adolescenten. Eerder dit jaar werd de pilot voor de reeks al opgenomen. Die werd echter niet goedgekeurd waardoor de makers terug aan de schrijftafel zijn gaan zitten. Maar ondertussen is er een nieuw obstakel opgedoken want het project is een Powerpuff Girl kwijt.

Powerpuff Girls-remake

Toen de eerste foto’s van de set van de Powerpuff Girls-remake verschenen werden die op kritiek onthaald. Op de foto’s waren namelijk de outfits van de drie Powerpuff Girls te zien en die waren volgens fans van het eerste uur te basic. Zo vonden velen dat de pakjes eruit zagen als een slechte cosplay van de heldinnen.

De makers verdedigden zich daarna door aan te geven dat de outfits deel uitmaken van een flashback in de film, waarbij de drie te zien zijn als de jonge superheldinnen uit de animatiereeks. Later volgde het nieuws dat het script herwerkt zal worden nadat de pilot volgens de makers “niet werkte”. “De reden waarom we pilots maken, is omdat er soms dingen niet werken”, liet Mark Pedowitz, de CEO van The CW toen weten.

Geen Blossom meer

Maar nu wordt dat schema mogelijk nog meer vertraagd. Omdat de serie herwerkt moet worden, passen de opnames niet langer in het schema van actrice Chloe Bennet die de rol van Powerpuff Girl Blossom zou spelen. Zij zal dus niet langer te zien zijn in de serie, zo meldt Variety.

In de herfst zal het castingteam op zoek gaan naar een nieuwe Blossom. Dove Cameron (Bubbles) en Yana Perrault (Buttercup) blijven wel aan boord.

Meer
Lees meer...