‘DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ is nu de op twee na meest bekeken Netflixreeks ooit

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story staat nu bijna een maand op Netflix en blijft daarbij razend populair. De afgelopen weken was al duidelijk dat de reeks over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer een enorm succes was voor Netflix, maar nu is hij ook officieel de op twee na meest bekeken reeks ooit op de streamingdienst. Daarbij moet het enkel Squid Game en het vierde seizoen van Stranger Things voorlaten.

Netflix berekent nu al bijna een jaar de populariteit van reeksen in het aantal uren dat ze bekeken werden in de eerste 28 dagen nadat ze verschenen. De reeks die daarbij duidelijk op één staat, is nog altijd Squid Game met maar liefst 1,65 miljard kijkuren. Op plaats twee staat het vierde seizoen van Stranger Things op één met 1,35 miljard kijkuren. Stranger Things seizoen 4 is zo wel de meest bekeken Engelstalige reeks op Netflix.

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story haalde eerder al de tweede plaats in de lijst met de meest bekeken Engelstalige reeksen op Netflix. En nu haalt het ook de derde plaats van alle reeksen op Netflix, in eender welke taal. De afgelopen week stak DAHMER namelijk nog het vijfde seizoen van La Casa de Papel voorbij, waardoor het dus ook maar één reeks in een andere taal moet voorlaten.

In totaal werd DAHMER in de eerste 26 dagen 824,2 miljoen uren bekeken, waarvan 122,8 miljoen in de laatste week. De beste week van DAHMER was de week van 26 september tot 2 oktober. Toen werd de reeks voor maar liefst 299,84 miljoen uren bekeken. Daarmee had DAHMER al de op één na beste week voor een Engelstalige serie op Netflix ooit te pakken.

The Watcher

Het is de eerste week sinds het verschijnen van DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story dat de reeks niet de meest bekeken reeks van de week is op Netflix. Al zullen de makers van DAHMER dat niet erg vinden. De nieuwe nummer één is namelijk The Watcher, die net zoals DAHMER, gemaakt werd door Ryan Murphy en Ian Brennan.

Ook Conversations With a Killer: The Jeffrey Dahmer Story, de docureeks over Jeffrey Dahmer, is te vinden in de top 10 van de week. Met 27,7 miljoen kijkuren is deze terug te vinden op de vierde plaats van meest bekeken Engelstalige reeksen tijdens de afgelopen week.

Bekijk hier de top 10 van Engelstalige reeksen op Netflix tijdens de afgelopen week:

Top 10 Netflix 10-16 oktober 2022
Netflix

Dit is de top 10 van Engelstalige reeksen aller tijden:

Netflix top 10
Netflix

Bekijk hier de top 10 van niet-Engelstalige reeksen op Netflix:

Netflix top 10
Netflix

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...