De Avengers krijgen hun eigen aflevering in ‘The Simpsons’

In afleveringen van The Simpsons passeren heel wat bekende mensen de revue. En dat is voor andere reeksen en films niet anders. Na parodieën op Game of Thrones en Stranger Things, is het begin volgend jaar de beurt aan The Avengers!

Parodieën op bekende mensen, muziekgroepen en andere televisieseries zijn helemaal geen uitzondering in The Simpsons. Maar dat is helemaal niet alles: de Amerikaanse president Donald Trump bijvoorbeeld kwam al verschillende keren aan bod.

Parodieën

The Simpsons maakten ook vaak verontrustend accurate voorspellingen voor de toekomt. Het presidentschap van Donald Trump was daar één voorbeeld van. Maar herinner je je ook nog toen Lady Gaga de half time show tijdens de Super Bowl-wedstrijd verzorgde? The Simpsons hadden die vijf jaar daarvoor op bijna precies dezelfde manier in beeld gebracht.

The Simpsons Game of Thrones
Giphy

Naast fantasyreeks Game of Thrones en K-popgroep BTS passeerden ook games zoals Pokémon Go de revue.

Spoilers als chantage

Maar in februari volgend jaar is het de beurt aan de Avengers. De aflevering staat gepland om uitgezonden te worden op 23 februari. In de aflevering staat Bart centraal. Door een gigantisch misverstand krijgt hij een stukje te zien van de sequel van de reusachtig populaire superheldenreeks Vindicator.

Bart Simpson gebruikt die informatie om mensen te chanteren (want wie is wél fan van spoilers?). Twee mensen achter de film – die in de vorm van Avengers: Endgame-regisseurs Joseph en Anthony Russo zullen verschijnen – komen dat te weten. Ze doen er dan ook alles aan om zijn kennis over de film zoveel mogelijk in te tomen.

Ook Marvel-topman Kevin Feige verschijnt in de aflevering van The Simpsons. In Bart the Bad Guy (zo heet ie) speelt hij de slechterik in de film, Chinnos.

Meer
Lees meer...