‘De Slimste Mens ter Wereld’: Wie is Kelly Claessens en waar kan je haar van kennen?

Vanavond zullen Jeroen Leenders en Charlotte Adigéry in De Slimste Mens ter Wereld het gezelschap krijgen van intereurarchitecte Kelly Claessens. Wie haar kent, kent haar hoogstwaarschijnlijk van het programma Blind Gekocht op Play4. Maar voor wie haar niet kent, stellen we haar graag aan jullie voor.

Jeroen Leenders mag, nadat hij zijn collegacomedian Vincent Voeten in de finale naar huis speelde – vanavond al voor de vijfde keer plaatsnemen in de oranje zetels van De Slimste Mens ter WereldCharlotte Adigéry stootte gisteren door naar haar tweede aflevering. Zij krijgen het gezelschap van Kelly Claessens, die je vooral kan kennen als interieurarchitecte van Blind Gekocht.

Kelly Claessens

We leerden Kelly Claessens allemaal kennen in het eerste seizoen van Blind Gekocht dat in 2021 te zien was op Play4. Daarin stond ze samen met Bart Appeltans in voor het interieur van de woningen die makelaar Béa Vandendael kocht met het geld van de deelnemers. In het meest recente seizoen werd Béa ingeruild voor de nieuwe makelaar Kinga Kantorska. En in het volgende seizoen zullen we ook twee nieuwe interieurarchitecten aan het werk zien. Bart Appeltans maakte namelijk de overstap naar VTM, waar hij te zien was in De Verraders én sinds kort ook in Huis Gemaakt.

Niet veel later liet ook Kelly weten dat ze ook niet zal terugkeren in het volgende seizoen van Blind Gekocht. Kelly heeft namelijk nog heel wat andere projecten. Zo heeft ze haar eigen interieurwinkel LA FABRIKA, een eigen ontwerpstudio, een online interieurcursus, een eigen verflijn, een boek en plant ze nog heel wat andere dingen. Gelukkig vond ze nog een gaatje in haar drukke agenda om deel te nemen aan De Slimste Mens ter Wereld.

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...