‘De Vermeires’ bereiden zich voor op familieshow in laatste aflevering

Dit weekend is het alweer tijd voor de allerlaatste aflevering van De Vermeires op VTM. De voorbije weken konden kijkers het reilen en zeilen in de familie Vermeire volgen, maar daar komt zaterdag een einde aan met de grote familieshow. Daarover zijn Jacques, Julie en Maxime al een tijdje enthousiast over, maar nu is het moment van de waarheid ook echt aangebroken.

De laatste jaren wordt Vlaanderen weer overspoeld met realityprogramma’s over de bekendste families in het land. Op Eén hebben we Chateau Planckaert en Play4 maakte ondertussen al vier seizoenen van De Verhulstjes

Sinds enkele weken heeft ook VTM na De Pfaffs opnieuw een eigen realityserie, deze keer over de familie Vermeire. Na zes afleveringen komt er zaterdag een einde aan het eerste seizoen. Of er daarna nog een tweede zal volgen, is nog niet bekend.

Familieshow

Al vijf weken lang zijn de De Vermeires-kijkers getuige van de repetities voor hun familieshow en in de laatste aflevering is het zover: voor het eerst duiken Jacques, Julie, Laurins en Maxime samen op het podium. Dat gebeurt in de Minardschouwburg in Gent, waar elk lid van de familie zijn talent deelt met het publiek. “Ik heb er altijd al van gedroomd om hier eens te mogen optreden. Het is hier mooi, niet te groot en gezellig. Ideaal voor onze familieshow”, klinkt het bij Jacques.

Ook Julie kijkt er reikhalzend, maar zenuwachtig naar uit om voor het eerst met haar familie op een podium te staan: “Normaal zit ik altijd in de zaal of in de coulissen, maar met papa òp de planken staan, stond nog op mijn bucketlist. Ik vind het spannend, ik hoop dat alles goed komt.” Terwijl Julie en Laurins hun danstalent demonstreren en Jacques vooral de komische toer op gaat, voelt een wild enthousiaste Maxime zich tijdens zijn dj-act als een vis in het water.

De Vermeires is zaterdag om 20.20 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...