‘De Verraders’: Kan Klaasje haar vel nog redden met ultieme charmeoffensief?

Het is erop of eronder voor Klaasje Meijer vanavond in de vierde aflevering van De Verraders. Zij is een van de hoofdverdachten en dreigt dus geëlimineerd te worden bij de volgende ronde tafel. De Nederlandse zangeres gooit dan ook alles in de strijd om het tijd nog te keren.

We zijn amper drie afleveringen ver in De Verraders en Walter De Donder is als eerste verrader al ontmaskerd. Aan de andere kant hebben er nog maar twee bondgenoten het programma moeten verlaten. In de tweede aflevering is Andy Peelman namelijk ontmaskerd, terwijl Nora Gharib later vanop de dodenlijst werd vermoord.

Klaasje

Klaasje Meijer en Bart Appeltans staan als overgebleven verraders dus voor een aartsmoeilijke klus. Bovendien is het zeer heet onder de voeten van Klaasje. Zij maakte zich aan de ronde tafel namelijk verdacht. Vooral Charlotte Van Brabander was gewetenloos in haar beschuldiging.

Klaasje liet al weten al haar charmes in de strijd te zullen gooien om die verdachtmakingen van zich af te schuiven. In een preview die VTM juist deelde, zien we hoe ze de daad bij het woord voelt. “Ik bén een bondgenoot”, horen we Klaasje vol overtuiging zeggen tegen vriendin Aagje Vanwalleghem. De hoop is dan ook dat de voormalige gymnaste de rest van de groep wil proberen overtuigen van de onschuld van Klaasje.

Die laatste gooit daarbij zelfs haar nationaliteit in de strijd. “Maar ik snap niet dat deze Belgen hier denken: we gaan gewoon een bondgenoot naar huis stemmen. Ik snap er helemaal niks van, ik ben er echt klaar mee”, zegt Klaasje, die duidelijk de nodige acteerskills heeft.

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...