Disney cast Jude Law als Captain Hook voor de live action-versie van ‘Peter Pan’

We moeten er nog even op wachten, maar Disney is wel weer aan de slag met de live action-versie van Peter Pan. De film was in pre-productie voor de coronacrisis uitbrak, en alles tijdelijk stopgezet werd. Door de gesprekken met Jude Law op Captain Hook te spelen, maakt Disney duidelijk dat de productie van Peter Pan & Wendy weer volop herbegonnen is.

Het ziet ernaar uit dat Jude Law binnenkort te zien zal zijn in Peter Pan & Wendy, de live action–remake van de Disneyklassieker Peter Pan, uit 1953. Jude Law is namelijk aan het onderhandelen met Disney. Hij zou de rol van Captain Hook voor z’n rekening nemen.

Regie en cast

Die remake is al jaren in de maak. Disney kondigde namelijk in 2016 al aan dat David Lowery de regie van Peter Pan & Wendy zou verzorgen. De regisseur werkte eerder al samen met Disney aan de live action-remake van Pete’s Dragon. Voor die film schreef hij het script en verzorgde hij de regie.

https://www.instagram.com/p/CB7KzC6BPIn/

Jude Law wordt nu de eerste wereldster die aan Peter Pan & Wendy verbonden is. De hoofdrollen van de film werden al een tijdje geleden ingevuld, voor de coronacrisis de productie van de film on hold zette. Alexander Moloney speelt Peter Pan, en Ever Anderson kruipt in de huid van Wendy.

Dat wil zeggen dat Disney voor bijna alle hoofdpersonages een acteur heeft gevonden. Enkel wie elfje Tinkerbell zal spelen, blijft voorlopig nog onbekend.

Productie en première

Na een pauze door de uitbraak van het coronavirus, is de productie van Peter Pan & Wendy dus opnieuw opgestart. Verwacht wordt dat de opnames van de nieuwe Disneyfilm eind dit jaar of begin volgend jaar van start zullen kunnen gaan.

Dan is het gewoonlijk nog ongeveer een jaar wachten op de première van de film. Ondertussen is ook al bekend dat die première in de bioscoop zal zijn. Da’s anders dan wat eerder verteld werd, dat Peter Pan & Wendy rechtstreeks naar streamingplatform Disney+ zou trekken.

Meer
Lees meer...