Disney cast hoofdrollen voor ‘Peter Pan & Wendy’

Disney heeft het druk, want er komt van ongeveer elke klassieker een live action-remake. Da’s van Peter Pan ook het geval. De film kreeg ondertussen een nieuwe titel, Peter Pan & Wendy, en ook twee hoofdrolspelers! De twaalfjarigen Alexander Molony en Ever Anderson kruipen in de huid van respectievelijk Peter Pan en Wendy.

Slecht nieuws voor wie geen fan is van Disney en z’n live action-remakes van klassiekers. Maar fantastisch nieuws voor al wie dat wel is. Het was namelijk al langer geweten dat Peter Pan in een nieuw jasje zou worden gestoken, maar nu heeft Disney een eerste grote stap in de productie van die film gezet.

Peter Pan & Wendy

https://www.youtube.com/watch?v=wkNjdzR0Rv4

We wisten al dat Pete’s Dragon-regisseur David Lowery ook de nieuwe versie van Peter Pan zou maken. En nu is ook bekendgemaakt met wie hij daarvoor gaat samenwerken. Yep, de acteurs die Peter en Wendy zullen spelen in Peter Pan & Wendy (zo zal de nieuwe film heten), zijn bekend!

Peter Pan en Wendy zijn kinderen, dus is het ook logisch dat de acteurs die in de live action-film meespelen, kinderen zijn. Peter Pan wordt gespeeld door de twaalfjarige Alexander Molony. Voorlopig heeft de jongen nog geen al te grote rollen op z’n naam staan.

Meer dan “dochter van”

De tegenspeelster van Alexander Molony is even oud, maar heeft al een iets grotere naam in de filmindustrie. Ever Anderson heeft namelijk een paar geleden al haar opwachting gemaakt in die wereld. In Resident Evil: The Final Chapter speelde ze de jonge versie van Alice, het personage dat haar eigen moeder (Milla Jovovich) jarenlang voor haar rekening nam.

https://www.instagram.com/p/B9KgGUch-Ft/?utm_source=ig_web_copy_link

Dat Ever Anderson méér is dan de “dochter van actrice Milla Jovovich en regisseur Paul Anderson”, heeft ze bewezen door een rol in de nieuwe Marvel-prent Black Widow te strikken. Binnenkort zal het twaalfjarige meisje te zien zijn als de jonge versie van Scarlett Johanssons Natascha Romanoff/Black Widow.

Fantastische geruchten

Naast de officiële bekendmaking van de acteurs die in de huid van Peter Pan en Wendy zullen kruipen, duiken er – uiteraard – ook heel wat geruchten op over andere rollen in Peter Pan & Wendy. Niemand minder dan Margot Robbie wordt vaak gehint als de actrice die elfje Tinkerbell zal spelen.

Ook Joker-acteur Joaquin Phoenix zou misschien wel een belangrijke rol in Peter Pan & Wendy kunnen spelen. Het doet namelijk de ronde dat hij één van z’n handen zou inruilen voor een haak, om de rol van Kapitein Haak voor z’n rekening te nemen. Die geruchten zijn nog niet bevestigd.

Wanneer Peter Pan & Wendy precies verschijnt, en waar dat zal gebeuren is ook nog niet zeker. Eerst leek het erop dat de film exclusief op streamingplatform Disney+ zou verschijnen, maar ondertussen gonst het ook al van de geruchten dat de film toch ook in de bioscoop te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...