‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ vanaf nu te zien op Disney+

De nieuwe Doctor Strange is nog maar sinds 4 mei te zien in de zalen, maar toch heeft Marvel Studios beslist om de film ook al online te zetten. Vanaf vandaag, 22 juni, kan je dus vanuit je bed het multiverse betreden via Disney+.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf nu te zien op Disney+. De film kwam begin mei in de bioscoop, maar toch kan je hem nu ook al thuis bekijken. In de nieuwe Doctor Strange is te zien hoe Strange het moeilijk krijgt door de vervaagde grenzen tussen universums. De film kende een succes in de bioscoop, maar kreeg toch uiteenlopende recensies.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Marvel Studios heeft er weer voor gekozen om een van zijn films vervroegd op Disney+ te zetten. Het is nog geen twee maanden geleden dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness in première ging. Maar toch kan je hem vanaf vandaag al via de streamingdienst bekijken. Het is niet de eerste keer dat Marvel die keuze maakt, want ook films als Eternals en Shang-Chi waren al snel na de bioscooprelease op Disney+ te zien.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness werd voor zijn release gezien als een van de belangrijkste films uit het MCU. Maar uiteindelijk bleven heel wat fans teleurgesteld achter. Dat kwam vooral door het gebrek aan cameo’s. Toch is de film een belangrijke factor voor de toekomst van Marvel. Vanaf nu zullen verhalen zich over verschillende universums kunnen afspelen. Zo kunnen ook verschillende varianten van bestaande personages hun intrede maken.

Het verhaal

Doctor Strange in the Multiverse of Madness speelt zich, zoals de naam al doet vermoeden, af in verschillende universums. In de laatste Spider-Man-film zagen we hoe Strange (Benedict Cumberbatch) door een mislukte spreuk de multiverse niet meer kon tegenhouden. Dat is het beginpunt van de nieuwe Doctor Strange-film, waarin hij ook America Chavez (Xochitl Gomez) leert kennen. Maar daarnaast krijgt hij het ook aan de stok met Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) die er alles aan wil doen om haar kinderen te zien opgroeien.

Bekijk de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness hier:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf vandaag, 22 juni, te zien op Disney+. Nog geen abonnement? No worriesKlik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...