‘Extreme Makeover Vlaanderen’ binnenkort te zien: Bekijk hier de eerste beelden

Extreme Makeover Vlaanderen komt er bijna aan! In het programma slaan verschillende mensen de handen in elkaar om één bepaald koppel hun droomhuis te schenken. De show is afgeleid van een Amerikaans programma dat al jarenlang bekend is en dat vroeger ook bij ons op televisie te zien was. Een ding is zeker: Extreme Makeover zal voor een lach en een traan zorgen.

Vergeet Blind Gekocht of Huis Gemaakt, want binnenkort is het tijd voor een nieuw programma over huizen en renoveren. Al ziet Extreme Makeover Vlaanderen er wel iets anders uit. In deze gloednieuwe show op Play4 krijgen families namelijk de verrassing van hun leven. Hun huis wordt namelijk, met behulp van vrienden, familie, vreemden én James Cooke, opnieuw ingericht en opgeknapt. De families in kwestie hebben vaak ook opvallende verhalen.

Extreme Makeover Vlaanderen

Wie vroeger wel eens naar de televisie keek, die herinnert zich waarschijnlijk Extreme Makeover: Home Edition nog wel. Daarin ging presentator Ty op zoek naar families die een gerenoveerd huis verdienden, maar dat om een of andere reden zelf niet konden doen. Daarbij ging het programma op zoek naar vrijwilligers, vrienden en familie die wilden helpen om dat droomproject te realiseren.

Tussen het renoveren door, praat het programma ook over het gezin in kwestie, hun problemen en hun verhaal. Het gaat dus niet enkel om het verbouwen en de nieuwste interieurtips, maar ook over families en hun moeilijkheden. Dat zal ook in de Vlaamse versie het geval zijn. Ook de iconische zin “Move that bus!” zal niet ontbreken. Wanneer Extreme Makeover Vlaanderen precies te zien is, is nog niet bekend. Maar Play4 liet wel al weten dat het zeer binnenkort zal zijn.

Bekijk hier de eerste beelden van Extreme Makeover Vlaanderen:

Extreme Makeover Vlaanderen is binnenkort te zien op Play4.

Meer
Lees meer...