‘James De Musical’ komt terug en dit zijn de gasten

Aan het eind van het jaar komt James De Musical met een tweede seizoen. Vandaag liet Play4 al weten welke bekende gezichten hun eigen musical zullen krijgen. De opnames vinden deze zomer plaats in het NTGent en daar kan jij zelfs bij zijn.

James De Musical werkt aan een tweede seizoen. Het Play4-programma was vorig jaar voor het eerst te zien en bleek een succes. In het programma worden bekende Vlamingen geëerd in een echte musical. Daarin zien zowel de kijkers als de centrale gast hun volledige leven voorbijflitsen. De opnames gaan deze zomer van start in het Gentse NTG.

James De Musical

Ook eind dit jaar zullen acht bv’s een cadeau krijgen in de vorm van een musical. James De Musical is namelijk bezig aan een tweede seizoen. Wanneer de afleveringen zullen worden uitgezonden, is nog niet duidelijk. Maar de opnames staan alleszins voor deze zomer gepland. En daar kan jij, net zoals vorig jaar, live bij zijn.

Vorig jaar zagen de kijkers hoe o.a. Gert Verhulst, Jani Kazaltzis en Natalia werden gevierd in een echte musical. Daarin gingen James Cooke en een grote groep acteurs aan de hand van vijf musicalacts op een reis door het leven van de centrale gasten.

Tweede seizoen

In het tweede seizoen is het dus de beurt aan andere gasten. Dat zijn niemand minder dan Erik Van Looy, Dina Tersago, Astrid Coppens, Bart Peeters, Karen Damen, Luc Appermont, Alex Agnew en De Planckaerts. Zij zullen deze zomer in het NTGent dus het verhaal van hun leven te zien krijgen.

“Deze zomer nemen we opnieuw acht musicals op in het mooie NTGent. Vorig jaar moesten we nog rekening houden met corona en konden we maar een beperkt publiek uitnodigen, maar nu kan iedereen die zin heeft in een geweldige live-ervaring komen kijken want we gaan voor volle zalen. Ik heb er zoveel zin in!” klinkt het bij James Cooke.

Tickets zijn vanaf dinsdag 14 juni om 14u beschikbaar via de site van NTGent.

Meer
Lees meer...