FIFTY FIFTY lost nummer ‘Barbie Dreams (feat. Kaliii)’ zonder videoclip

De K-popgroep FIFTY FIFTY heeft vandaag het nummer Barbie Dreams voor de soundtrack van de film Barbie gelost. Het gaat om een samenwerking met de Amerikaanse rapster Kaliii. Normaal gezien had het nummer ook een videoclip gekregen, maar die kwam er door een samenloop van omstandigheden niet.

Het verhaal van de K-popgroep FIFTY FIFTY begon als een hedendaags sprookje, maar de laatste weken verandert het steeds meer in een nachtmerrie. De vier leden van de groep klagen hun agentschap ATTRAKT aan en verliezen daardoor heel wat grote kansen. Hun nummer voor de film Barbie is zo vandaag verschenen. Maar dan wel zonder videoclip.

Barbie Dreams (feat. Kaliii)

De afgelopen weken verschenen er al verschillende nummers voor de film Barbie van Greta Gerwig. Het ging daarbij al om Dance The Night van Dua Lipa, Speed Drive van Charli XCX, WATATI (feat. Aldo Ranks) van KAROL G en Angel van PinkPantheress. Een opvallend nummer op de soundtrack is Barbie World van Nicki Minaj en Ice Spice. Het gaat hier namelijk om een herwerking van het legendarische nummer Barbie Girl van Aqua.

Vandaag is er nog een nieuw nummer verschenen van de soundtrack van Barbie. Het gaat daarbij om het nummer Barbie Dreams van de K-popgroep FIFTY FIFTY in samenwerking met de Amerikaanse rapster Kaliii. De K-popgroep is nog geen jaar actief, maar wist al een monsterhit te scoren met Cupid. Maar op dit moment gaat het minder goed met de vierkoppige meidengroep.

Geen videoclip

Normaal zou het nummer dus een videoclip gekregen hebben, maar door verschillende redenen kwam die er niet. De opnames van de videoclip stonden eigenlijk gepland voor enkele maanden geleden, maar doordat een van de leden van FIFTY FIFTY geopereerd moest worden en vervolgens twee maanden moest rusten, moesten die verplaatst worden.

Maar doordat de vier leden van FIFTY FIFTY hun agentschap ATTRAKT aanklagen via de rechtbank is het ook nu niet mogelijk om de videoclip op te nemen. Daardoor is Barbie Dreams (feat. Kaliii) nu dus verschenen zonder bijhorende videoclip.

Beluister Barbie Dreams (feat. Kaliii) van FIFTY FIFTY hier:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...