FIFTY FIFTY gaat samenwerken met Sabrina Carpenter voor nieuwe versie van TikTok-hit ‘Cupid’

De K-popgroep FIFTY FIFTY heeft een wereldhit te pakken met hun single Cupid. Het nummer werd vooral opgepikt op TikTok waar het zowel gebruikt wordt voor dansjes als in de achtergrond van uiteenlopende video’s. Cupid scoort ook in de wereldwijde hitlijsten en nu krijgt het nummer ook een nieuwe versie met Sabrina Carpenter. Al is de timing van de aankondiging op z’n minst bizar te noemen.

Nu vrijdag, op 18 augustus 2023, verschijnt een nieuwe versie van het nummer Cupid van de K-popgroep FIFTY FIFTY. Voor de nieuwe versie werkten ze samen met de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter.

Cupid feat. Sabrina Carpenter

De samenwerking met Sabrina Carpenter werd vandaag aangekondigd via sociale media. Daarbij krijgen we enkel de cover van de nieuwe single te zien. Die is hetzelfde als de originele cover met Cupido in het midden, maar dan met een groen/blauwe achtergrond.

Maar fans zijn niet helemaal tevreden met het nieuws. De timing is namelijk heel bizar. De vier leden van FIFTY FIFTY zitten namelijk middenin een rechtszaak tegen hun agentschap ATTRAKT. Vandaag vond daarbij een zitting plaats waarbij de twee partijen moesten proberen om tot een akkoord te komen. Dat lukte niet, waardoor de zaak nu doorverwezen wordt naar de rechtbank.

Rechtszaak

Het viertal klaagt ATTRAKT aan omdat het agentschap de voorwaarden uit hun contract geschonden zou hebben. Het zou daarbij gaan om het laten doorgaan van afspraken terwijl een van de leden in een slechte gezondheid verkeerde. Daarnaast spreken de leden ook over een gebrek aan transparantie over hun financiën.

ATTRAKT, op zijn beurt, meent dat de leden benaderd werden door een ander agentschap en daarom plots met beschuldigingen komen. Het zou daarbij gaan om Warner Music Korea dat de leden een nieuw contract zou hebben aangeboden. Maar het contract met ATTRAKT moet eerst ontbonden worden voor ze zich kunnen aansluiten bij een nieuw agentschap.

De zaak zal nu dus beslecht worden in de rechtbank omdat er geen akkoord gevonden kon worden tussen beide partijen. Maar toch zal er vrijdag nog een nieuw nummer verschijnen van FIFTY FIFTY, dat uitgebracht wordt door ATTRAKT.

Meer
Lees meer...