‘Game of Thrones’-acteurs houden volgende week reünie tijdens spelletje ‘Dungeons & Dragons’ voor het goede doel

De acteurs uit Game of Thrones mogen dan wel de grootste vijanden zijn in de reeks, achter de schermen is dat helemaal niet het geval. Verschillende leden van de cast houden zelfs volgend weekend een reünie. En niet zomaar een reünie. Nope, de acteurs vormen een groepje helden in het rollenspel Dungeons & Dragons. Met hun spelletje willen ze geld inzamelen voor het goede doel.

Het is ondertussen al een dik jaar geleden dat de laatste aflevering van Game of Thrones werd uitgezonden. Het is dus ook al minstens even lang geleden dat fans (die de serie nog niet herbekeken hebben, natuurlijk) de acteurs samen op een scherm hebben gezien. Maar daar komt binnenkort verandering in!

D&D Live

Verschillende Game of Thrones-acteurs tekenen komend weekend namelijk present voor een spelletje Dungeons & Dragons. Het spelletje is één van de drie potjes waaruit D&D Live 2020: Roll w/ Advantage bestaat. Dat evenement is georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel.

Het doel in kwestie heet Red Nose Day, en is niet te verwarren met de Belgische Rode Neuzen Dag. Red Nose Day steunt namelijk de strijd tegen kinderarmoede, en daar werkt de Game of Thrones-cast maar al te graag aan mee.

Problemen opzij

Daniel Portman (Podrick), Gemma Whelan (Yara Greyjoy), Iwan Rheon (Ramsay Bolton), Natalia Tena (Osha) en Kristian Nairn (Hodor) zullen een team vormen. Voor Dungeons & Dragons zullen ze dus hun problemen uit Game of Thrones eventjes opzij zetten.

In een trailer voor het evenement (dat van 18 tot 20 juni georganiseerd wordt) leggen de acteurs al kort even uit hoe hun personages eruit zullen zien. Daarnaast krijgen we ook nog andere deelnemers van het spelletje te zien.

Nog meer bekende gezichten

Deborah Ann Woll bijvoorbeeld, die je kan kennen als vampier Jessica uit True Blood, zal ook (online) aanwezig zijn. Daarnaast zal ook Jay Ellis te zien zijn, die meespeelt in de HBO-reeks Insecure.

Ook Thomas Middleditch (Silicon Valley), Sam Richardson (Veep), Maitreyi Ramakrishnan (Never Have I Ever), Janina Gavankar (True Blood), Felicia Day (Buffy The Vampire Slayer), producent Matthew Lilliard (Scream) worden in de trailer voorgesteld.

Meer
Lees meer...