‘Game of Thrones’-acteurs Peter Dinklage en Jason Momoa binnenkort samen in vampierfilm?

Game of Thrones Peter Dinklage Jason Momoa Good Bad Undead
Game of Thrones

Het ziet ernaar uit dat we dan toch Game of Thrones-acteurs Peter Dinklage (Tyrion Lannister) en Jason Momoa (Khal Drogo) samen op het scherm te zien krijgen. De twee zouden namelijk in gesprek zijn met Legendary Entertainment om een nieuwe vampierfilm te produceren en er zelf de hoofdrollen in te spelen.

Goed nieuws voor Game of Thrones-fans die de hele reeks gehoopt hadden dat Tyrion Lannister en Khal Drogo elkaar (ooit, op de één of andere manier) zouden ontmoeten. Want die droom komt nu (ongeveer) uit. De acteurs die de twee mannen naar je woonkamer brachten, zouden namelijk binnenkort samen in een film spelen.

Good Bad & Undead

Jason Momoa (Khal Drogo) en Peter Dinklage (Tyrion Lannister) zouden in gesprek zijn met Legendary Entertainment (Inception, Interstellar, Detective Pikachu …) om een nieuwe vampierfilm te produceren en erin mee te spelen. De film krijgt de naam Good Bad & Undead en wordt geregisseerd door Max Barbakow.

In Good Bad & Undead speelt Peter Dinklage vampierjager Van Helsing. Hij gaat samenwerken met het personage van Jason Momoa, een vampier die beloofd heeft om nooit meer iemand te doden. De twee gaan samen aan de slag als oplichters, en verdienen bakken geld. Maar alles slaat om wanneer een prijs op het hoofd van Momoa’s personage wordt geplakt.

Good Bad & Undead is een film naar het idee van Mark Swift en Damian Shannon. Dat duo zat ook al achter onder andere Friday the 13th uit 2009, en de reboot van Baywatch (met Dwayne “The Rock” Johnson en Zac Efron in de hoofdrollen). Legendary Entertainment omschrijft de prent als “Midnight Run in een Bram Stoker-wereld”.

Game of Thrones

Jason Momoa speelde maar één seizoen mee in Game of Thrones. Z’n personage, Khal Drogo, was getrouwd met de jonge Daenerys Targaryen. Toen fans ‘m leerde kennen, was hij niet echt populair, want hij was nogal bruut in z’n omgang met het (toen nog) lieve, kleine meisje. Tegen het moment waarop hij stierf, was Khal Drogo een geliefd personage bij Game of Thrones-fans.

Peter Dinklage daarentegen, speelde van het prille begin, tot het bittere einde van Game of Thrones een belangrijke rol in de reeks. Voor z’n prestatie als Tyrion Lannister kreeg Dinklage zelfs vier keer de Emmy Award voor Outstanding Supporting Actor. Hij brak het record van Aaron Paul, die de prijs drie keer in ontvangst mocht nemen voor z’n rol als Jesse Pinkman in Breaking Bad.

Gesponsorde artikelen