Gloria Monserez neemt afscheid van Ketnet

Binnenkort moet jongerenzender Ketnet het met een wrapper minder doen. Deze ochtend heeft Gloria Monserez (22) namelijk aangekondigd dat ze in augustus afscheid neemt van de zender. In een video op Instagram sprak ze de fans rechtstreeks aan. Wie haar zal opvolgen, is niet bekend.

Na de aankondiging van een nieuwe portie #LikeMe had zender Ketnet vandaag minder goed nieuws. In augustus stopt Gloria Monserez namelijk als Ketnet-wrapper. Op die manier blijven er nog vijf wrappers over: Nidal, Thomas, Héritier, Sarah en Nona. Op 15 augustus volgt er een officieel afscheid van Gloria tijdens de Ketnet Zomertour in Roeselare.

Gloria Monserez

Gloria Monserez werd in 2019 gekozen als Ketnet-wrapper tijdens een spannende finale tegen Aaron Blommaert in Wie Wordt Wrapper?. In 2020 werd Gloria ook lid van De KetnetBand. In 2021 speelde ze naast Sean Dhondt de hoofdrol in Ketnet Musical: De Finale en had ze een podcast samen met Zita Wauters.

In 2022 was ze één van de boegbeelden van STIP IT en in 2023 was ze ook het gezicht van De Pet op tegen Kanker. “Ik heb zo’n ongelofelijk fijne, grappige, warme, zotte jaren gehad als Ketnet-wrapper. Ik heb zo hard gelachen, zoveel coole dingen mogen doen, zo’n fijne ploeg gehad en vooral zoveel lieve Ketnetters ontmoet”, klinkt het bij Gloria.

Nieuwe plannen

Wat de presentatrice hierna precies zal gaan doen, is nog niet duidelijk. Al heeft ze de voorbije jaren wel al bewezen dat ze haar stempel kan drukken op verschillende andere projecten. Zo presenteerde ze al programma’s als Hotel Romantiek en De Droomfabriek op VRT 1 en acteerde ze al in de GoPlay-reeks Liefdestips aan Mezelf.

Bekijk de afscheidsvideo hier:

Meer
Lees meer...