‘Hotel Romantiek’: Inschrijvingen volgend seizoen zijn geopend

Het afgelopen seizoen van Hotel Romantiek eindigde dan wel zonder koppels, toch geeft VRT 1 de moed nog niet op om 65+-ers aan een nieuw lief te helpen. Zo zijn de inschrijvingen voor het volgende seizoen van de atypische datingshow al geopend.

Er zijn tegenwoordig heel wat datingshows te vinden op televisie en streamingdiensten, maar een van de meest bijzondere blijft Hotel Romantiek. De datingshow richt zich namelijk op vrijgezelle 65+-ers die op zoek zijn naar een (nieuwe) partner. De afgelopen jaren verschenen er al vijf seizoenen van de reeks, drie op VIER (nu Play4) en twee op VRT 1. En er komt al zeker nog een zesde seizoen.

Hotel Romantiek

Het vijfde seizoen van Hotel Romantiek zorgde voor een trieste primeur. Voor de eerste keer sinds de start van het programma waren er op het einde geen koppels. Maar Sven De Leijer, Gloria Monserez en Philippe Geubels blijven niet bij de pakken zitten, want het volgende seizoen is al bevestigd. Daarin zal de groep waarschijnlijk naar een nieuwe locatie trekken, nadat we in de eerdere seizoenen al naar Bergün (Zwitserland), Sagres (Portugal), Tozeur (Tunesië), Cappadocië (Turkije) en het het Woiwodschap Lubusz (Polen) reisden.

Maar de reis kan natuurlijk enkel een succes worden met een groep toffe singles. Daarom heeft VRT 1 alvast een oproep gelanceerd. Vrijgezellen ouder dan 65 kunnen zich dus vanaf nu inschrijven voor het nieuwe seizoen van Hotel Romantiek. Wie zichzelf wil inschrijven, of zijn, haar of hun mama, papa, oma of opa wil inschrijven, kan dat doen via de website van VRT 1.

Bekijk hier de aankondiging van VRT 1:

Meer
Lees meer...