‘Hotel Romantiek’ eindigt voor het eerst zonder koppels

Ook het vijfde seizoen van Hotel Romantiek op VRT 1 zorgde weer voor mooie televisie, maar jammer genoeg niet voor nieuwe liefdes. Het programma eindigde met enkele prille koppels, maar daar kwamen uiteindelijk toch geen relaties uit voort.

Hotel Romantiek was dit jaar toe aan vijfde seizoen, maar het programma onderging vorig jaar enkele wijzigingen. Zo verhuisde het van VIER (nu Play4) naar Eén (nu VRT 1) en doet de oude naam Hotel Römantiek het ondertussen zonder umlaut.

Die nieuwe locatie zorgde twee jaar geleden ook voor het meest succesvolle seizoen ooit van Hotel Romantiek. Terwijl de eerste drie seizoenen van het programma telkens ‘maar’ één koppel opleverden, trof Cupido in het vierde seizoen meermaals raak.

André en Gerd

Die goede trend is dit jaar jammer genoeg niet doorgetrokken. Tijdens het programma werden er nochtans rozen uitgedeeld, maar de prille vonken bleken uiteindelijk niet sterk. In de slotaflevering zag het er even heel mooi uit voor Gerd en André, maar aan HLN laten zij weten dat het uiteindelijk toch niets gewonnen is tussen hen.

Dat Gerd in Deurne bij Antwerpen woont en André in Mespelare bij Dendermonde bleek een iets te grote hindernis. Ook het hondje van André, een herinnering aan zijn overleden echtgenote, bleek niet zo open te staan voor een nieuwe vrouw in huis.

Hotel Romantiek is volledig te bekijken op VRT MAX.

Meer
Lees meer...