Grimes heeft X Æ A-12 een bijzonder nieuw kapsel gegeven

Met een naam als X Æ A-12 val je natuurlijk al op, maar dankzij Grimes ziet de jongen er nu ook heel bijzonder uit nog voor je z’n naam te weten komt. Ze nam de lockdown-lokken van haar zoontje onder handen en het werd een coupe geïnspireerd op Vikings en The Last Kingdom.

Door de sluiting van de kappers lopen we er allemaal bij met een bijzonder kapsel. Gelukkig zijn er sommige mama’s, papa’s of andere familieleden of knuffelcontacten behendig met een schaar en kunnen ze er dus voor zorgen dat ons haar onder controle blijft. Zo is er ook Grimes die het kapsel van haar zoontje X Æ A-12 onder handen nam.

Vikings en The Last Kingdom

https://twitter.com/janehendxrson/status/1355238444188971010?s=20

Met een naam als X Æ A-12 zijn de kapselverwachtingen natuurlijk hooggespannen. Dat is ook mama Grimes niet ontgaan. Daarom koos ze voor een bijzonder kapsel voor haar zoontje. Het is al een tijdje geleden dat we X Æ A-12 nog eens te zien kregen en ondertussen is de jongen al flink gegroeid. Daarbij heeft hij ook al een mooie goudkleurige haardos. Maar die was toch een beetje te normaal voor het imago van de jongen.

Grimes besliste daarom om de jongen een knipbeurt te geven. Daarbij werden z’n zijkanten kort geschoren en bleven de bovenkant en achterkant van z’n haar wat langer. Grimes haalde haar inspiratie bij Vikings en The Last Kingdom en het resultaat mag er voor een thuisknipbeurt best wezen.

Meer
Lees meer...