‘Guardians of the Galaxy Holiday Special’ krijgt eerste trailer

De eindejaarsperiode komt er weer bijna aan en dat betekent: heel veel kerstfilms en -specials. Een daarvan komt uit onverwachte hoek, want dit jaar komt zelfs Marvel Studios met een eigen special voor de feestdagen. Eind november verschijnt Guardians of the Galaxy: Holiday Special, waarin we de Guardians in feeststemming te zien krijgen. Marvel Studios deelde gisteren alvast een eerste trailer.

Na Black Panther: Wakanda Forever volgt er nog één Marvelproject dit jaar. Het gaat over Guardians of the Galaxy: Holiday Special op Disney+. Die komt op 25 november op de streamingdienst en volgt de Guardians op hun trip door universums op zoek naar kerstsfeer. In een eerste teaser is alvast te zien hoe ze proberen Peter Quill (Chris Pratt) op te beuren na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame.

Holiday Special

Volgend jaar komt de derde Guardians of the Galaxy-film uit. Maar in de tussentijd trakteren Marvel Studios en regisseur James Gunn de fans al op een voorsmaakje. Dat komt er in de vorm van een Holiday Special. Daarin zien we Groot (Vin Diesel), Rocket (Bradley Cooper), Drax (Dave Bautista), Mantis (Pom Klementieff), Nebula (Karen Gillan) en Peter Quill (Chris Pratt) en terug.

Zij maken zich klaar voor Kerstmis, maar hebben weinig zin in de christmas spirit. Daar proberen ze in de special verandering in te brengen. Ze maken het hun persoonlijke doel om Peter Quill terug op te beuren na de dood van Gamora (Zoë Saldana). Daarvoor reizen ze rond de wereld en de verschillende universums en komen ze onder andere in Hollywood.

Kevin Bacon

In de eerste trailer is ook al een glimp op te vangen van een van de gastacteurs, Kevin Bacon. De Footloose-acteur zal zichzelf spelen en moet het kerstgevoel voor de groep zien te versterken. Al lijkt hij dat niet meteen vrijwillig te doen, want hij wordt ontvoerd door Mantis en Drax.

Hoe dat precies afloopt, is vanaf 25 november te zien op Disney+. Daarna komt ook Guardians of the Galaxy Vol. 3 nog uit. Daarin zal het verhaal weer iets uitgebreider zijn en zullen onder andere Will Poulter en Sylvester Stallone te zien zijn.

Bekijk de trailer van Guardians of the Galaxy: Holiday Special:

Meer
Lees meer...