Maak de halve finale van het Eurovisiesongfestival nóg leuker met onze bingo!

Vanavond is het tijd voor de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. België komt pas aan bod in de tweede halve finale, maar dat betekent niet dat we geen feestje moeten bouwen bij de eerste show. Met onze bingo wordt dat feestje natuurlijk extra leuk!

Het is eindelijk zover: het is Eurovisieweek! Op dinsdag, donderdag én zaterdag kan je kijken naar de halve finales en de finale van de liedjeswedstrijd. En ook al doet België vanavond nog niet mee, dankzij onze bingo kan je toch een geslaagd feestje bouwen.

Eerste halve finale

In de eerste halve is het al meteen de beurt aan topfavoriet Oekraïne. Ook de Nederlandse S10 komt vanavond al in actie. Maar er is natuurlijk ook plaats voor een aantal opvallende acts. Zo zijn er de wolven van Noorwegen en de hilarische Letse inzending Eat Your Salad.

Na vanavond zullen we dus al de helft van de mogelijke tegenstanders van Jérémie Makiese in de finale kennen. Hij brengt donderdag als zestiende zijn nummer Miss You in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Bingo

Het Eurovisiesongfestival is naast een liedjeswedstrijd natuurlijk ook een feest vol clichés. Van glitter tot windmachines en vocale uithalen, er zijn heel wat dingen waarvan je gewoon weet dat ze elk jaar zullen gebeuren. Hoeveel kan jij deze keer afstrepen van onze bingo?

Bekijk hier onze bingo voor de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival:

Eurovisiesongfestival bingo 2022
newsmonkey

Download onze Eurovisiesongfestivalbingo voor de halve finale hier.

Meer
Lees meer...