Acteur Harrison Ford onthult eerste beeld van zichzelf in ‘Indiana Jones 5’

Het eerste beeld van Harrison Ford in Indiana Jones 5 is vrijgegeven. Dat deed de acteur zelf tijdens een evenement rond Star Wars en componist John Williams, die zowel de muziek voor Indiana Jones als voor Star Wars schreef. De eerste Indiana Jones-film dateert ondertussen al van 1981, maar toch lijkt de acteur dus nog niet klaar te zijn met de rol. Indiana Jones 5 komt in 2023 in de zalen.

Meer dan veertig jaar na de eerste film, komt in 2023 de vijfde Indiana Jones-film in de zalen. En daarin zal acteur Harrison Ford gewoon terug in de hoofdrol te zien zijn. De acteur speelt de rol al sinds 1981, maar is dus nog niet van plan te stoppen. Tijdens een evenement onthulde Ford het eerste beeld uit de film.

Indiana Jones 5

Tijdens de Star Wars Celebration-dagen heeft acteur Harrison Ford voor het eerst een beeld uit de nieuwe Indiana Jones-film laten zien aan het grote publiek. De acteur was in beide franchises te zien. Hij kwam het podium op op de tonen van John Williams’ soundtrack van Indiana Jones en vertelde nadien hoe dankbaar hij was om nog steeds deel uit te kunnen maken van beide franchise. “Ik voel me vereerd om John (Williams, red.) te feliciteren met zijn 90ste verjaardag. Zijn muziek volgt me overal en daar ben ik blij om”, begon de acteur.

Even later onthulde Ford dus de allereerste foto van zichzelf als Indiana Jones in de nieuwste film. Die komt pas in 2023 uit, maar toch waren fans al laaiend enthousiast. Het is namelijk al sinds 2008 geleden dat de acteur nog in een Indiana Jones-film was te zien. De nieuwe film zal er wel wat anders uitzien, want voor de eerste keer is die niet geregisseerd door Steven Spielberg. Hij nam in 2020 afscheid van het project. Daarna nam James Mangold het over, die vooral bekend is door zijn werk met de film Logan.

Bekijk het allereerste beeld van Indiana Jones 5 hier:

Meer
Lees meer...