‘Harry Potter’-acteur Tom Felton wil een reünie organiseren

Het zou wel eens kunnen dat de Harry Potter-cast binnenkort te zien is in één of andere reünie. Acteur Tom Felton (Draco Malfoy) is namelijk druk bezig om iedereen samen te krijgen om de 19de verjaardag van de franchise te vieren.

Voor sommigen is Tom Felton nog steeds de acteur achter ettertje Draco Malfoy. Maar de ondertussen 33-jarige Brit lijkt in ’t echte leven helemaal niet op z’n Harry Potter-personage. De acteur heeft nog heel vaak contact met andere HP-acteurs, en is een gigantische fan van de reeks.

Felton wil zelfs een reünie organiseren, om de 19de verjaardag van Harry Potter te vieren. Jep, volgende maand is het al 19 jaar geleden dan Harry Potter and the Sorcerer’s Stone verscheen. Dat gebeurde op 14 november 2001.

https://www.instagram.com/p/CFr62PpAjBe/

“Een soort digitale viering”

Tijdens een interview met ET Online vertelde Tom Felton over z’n relatie met de rest van de cast. “Ik heb de Weasley-tweeling kortgeleden nog gezien. We zijn gaan golfen”, klonk het. Hij had het uiteraard over acteurs James en Oliver Phelps.

“Met de anderen chat ik constant via WhatsApp. We blijven in contact om te zorgen dat iedereen oké is. Da’s fijn, omdat op 14 november de eerste film 19 jaar oud wordt. Ik ben een soort digitale viering aan het regelen … Ik moet nog proberen alle oldies samen te krijgen om die verjaardag te vieren.”

Wie?

Wanneer dat ‘verjaardagsfeestje’ precies zou doorgaan, en wie eraan deelneemt, is voorlopig dus nog niet bekend. Er staan zeker vraagtekens bij Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling. Zij kreeg de voorbije maanden heel wat kritiek om haar meningen over transgenders.

Het is dus nog niet zeker dat we Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) en Emma Watson (Hermione Granger) opnieuw samen zullen te zien krijgen. Wij hopen alvast van wel!

Meer
Lees meer...