‘Harry Potter’-schrijfster J.K. Rowling organiseert voorleesmomenten met bekende namen

Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling gaat voorleessessies organiseren via Wizarding World. Dat is het virtuele platform rond het Harry Potter-universum. De komende weken zullen bekende figuren er een hoofdstuk lezen uit Harry Potter and the Philosopher’s Stone, het eerste boek uit de reeks.

Door de coronacrisis moeten we zoveel mogelijk binnenshuis blijven. Een uitstapje naar de magische wereld kan gelukkig nog wel. Met de voorleessessies van Harry Potter At Home haal jij de verhalen van jouw favoriete tovenaar in de huiskamer.

Harry Potter At Home is een initiatief van bedenkster J.K. Rowling. Op Twitter laat de Britse schrijfster weten dat ze zeer verheugd is met het project. “Ouders, leraren en zorgverleners kunnen wel wat magie gebruiken om kinderen bezig te houden tijden de lockdown”, klinkt het.

‘The Boy Who Lived’

De spits wordt afgebeten door niemand minder dan Harry Potter zelf. Acteur Daniel Radcliffe vertolkte tien jaar de rol van ’s werelds beroemde tovenaar. De ideale persoon dus om The Boy Who Lived, het eerste hoofdstuk uit het boek voor te lezen.

De komende weken zullen er naast Radcliffe nog 16 andere bekende gezichten verschijnen op het online platform van Wizarding World. Zo passeren voormalig profvoetballer David Beckham en
Fantastic Beasts
-ster Eddie Redmayne de revue.

Wil je geen seconde van de voorleesmomenten missen? Houd dan zeker de website van Harry Potter At Home in de gaten. Voor de fans van het eerste uur is er ook een nieuwsbrief die jou voortdurend updates geeft over de nieuwste ontwikkelingen in de tovenaarswereld.

Meer
Lees meer...