Harry Styles lost absurde videoclip voor ‘Late Night Talking’

De Britse zanger Harry Styles heeft een nieuwe videoclip op de wereld losgelaten. Het gaat om de clip voor het nummer Late Night Talking dat te vinden is op Harry’s nieuwe album ‘Harry’s House’. De clip speelt zich af in verschillende bijzondere bedden.

Late Night Talking van Harry Styles heeft als tweede nummer van zijn nieuwste album ‘Harry’s House’ een videoclip gekregen. As It Was kreeg enkele weken voor de release van het album al een videoclip. Daarnaast filmde Harry, met de hulp van James Corden, een onofficiële videoclip voor Daylight in het appartement van een van z’n fans.

Late Night Talking

De videoclip van Late Night Talking past perfect bij het nummer. Het speelt zich namelijk volledig af in bed. In het begin wordt Harry alleen wakker in bed, maar wanneer hij in de matras duikt, komt hij in een nieuw bed terecht. Dat bed ligt vol met andere mensen, die allemaal in een verleidelijke bui lijken te zijn.

Bed nummer drie bevindt zich in een museum. Dat bed kan rijden en doet ook dienst als restaurant. Later zien we Harry in een bed op het podium van een theater. Bed nummer vijf rijdt dan weer door de straten van Londen. Het zesde bed uit de videoclip is te vinden in een graanveld, daar doet Harry dienst als priester om een huwelijk tussen een koppel in te zegenen. Een storm brengt de zanger daarbij naar het zevende en laatste bed, eentje dat kan vliegen.

Bekijk hier de videoclip van Late Night Talking van Harry Styles:

Meer
Lees meer...