Harry Styles scheert haar af en internet reageert verrast

Nadat deze week al beelden opdoken van zanger Harry Styles met een nieuw kapsel, is het nu ook bevestigd. De zanger sloot enkele maanden geleden zijn Love On Tour af en vond het dus een goed idee om zijn haar af te scheren. Het internet – en vooral de fans van Styles – reageert massaal via sociale media.

In 2010 begon Styles’ carrière bij X Factor UK. Nadat hij auditie deed, werd hij in een groep geplaatst met Niall HoranLouis TomlinsonZayn Malik en Liam Payne. Samen kenden ze als One Direction een gigantisch succes. Tot Malik in 2015 de band verliet. Nadien ging het overgebleven viertal nog even door, maar in 2016 ging de band op hiatus. Daarna zijn ze nooit teruggekeerd.

Tijd genoeg dus voor soloprojecten, en dat is ook waar Harry Styles al sinds zijn eerste hit Sign of the Times mee uitblinkt. Hij bracht ondertussen al drie soloalbums uit en verkocht wereldwijd verschillende stadions uit met zijn Love on Tour. Die tour kwam in juli na twee jaar tot een einde. Nu heeft de zanger dus eindelijk tijd om wat andere looks uit te proberen.

Nieuw kapsel

Al sinds het begin van de carrière van Harry Styles is zijn kapsel een vaak besproken onderwerp. Styles begon zijn tijd bij One Direction als “de krullenbol van de groep”, hoewel collega Liam Payne toen ook nog een bos krullen had. Later liet hij zijn haar zelfs groeien, waarna velen hem gingen vergelijken met Tarzan.

Toen hij in 2016 aan zijn soloproject begon, koos hij weer voor een kortere coupe. Die coupe, waar ook het krullend haar opnieuw in terug te vinden was, behield hij tot het einde van zijn Love On Tour in juli dit jaar. Maar nu heeft hij er dus voor gekozen om alles af te scheren.

Reacties

Op het internet gaan foto’s de ronde waarin hij samen met zijn vriendin Taylor Russell aanwezig is op een evenement. Die foto’s worden nu massaal gedeeld en daarbij geven vele fans hun eerlijke mening over de beslissing. Sommigen begrijpen er niets van, terwijl anderen ervan uitgaan dat Styles de beslissing nam om zijn haar opnieuw op een gezonde manier te laten groeien. Op de eerste officiële foto is het nog wachten.

Meer
Lees meer...