‘Heartstopper’: Kit Connor en Joe Locke geven rondleiding achter de schermen

Sinds vorige week is het tweede seizoen van Heartstopper te zien op Netflix. In dat tweede seizoen zien we opnieuw onder andere Charlie, Nick, Tao en Isaac op Truham High. Om de komst van de nieuwe afleveringen te vieren, deelt Netflix nu een video waar de kijkers een rondleiding krijgen op die fictieve school.

Een jaar geleden verscheen Heartstopper op Netflix en won het meteen de harten van een groot aantal kijkers. Ondertussen heeft de reeks ook een hoge status binnen de LGBTQ+-gemeenschap. Zo waren de castleden ook te vinden op de Londen Pride afgelopen maand.

Een vervolg op het succes van het eerste seizoen kon niet uitblijven en enkele maanden na de eerste release maakte Netflix meteen bekend dat er nog een tweede en zelfs derde seizoen zou komen. Dat tweede seizoen is er nu ook eindelijk en volgt de vriendengroep onder andere op trip naar Parijs.

Truham High

Maar naast hun trip naar Parijs, bevinden de leerlingen zich natuurlijk ook gewoon op school. Die schoolervaring is in de reeks opgesplitst. Zo gaan de jongens naar Truham High en de meisjes naar Higgs. In het nieuwe seizoen zien we vooral Truham High, waar Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Connor) nog steeds in het rugbyteam zitten.

Doorheen het tweede seizoen zien we onder andere hoe Charlie zijn schoolresultaten achteruit gaan, hoe Nick en Ben (Sebastian Croft) zich voorbereiden op belangrijke examens, hoe Isaac nog steeds aan zijn boeken gekluisterd is én natuurlijk het grote bal.

Rondleiding

Het is ook daar waar acteurs Kit Connor en Joe Locke de kijkers in een nieuwe video mee naartoe nemen. Op sociale media heeft Netflix een lange rondleiding van het duo op het fictieve Truham High gedeeld. Daarin zien we vooral hoe kleurrijk de volledige school is aangekleed en hoe de focus op positieve gevoelens en vibes ligt.

Doorheen de rondleiding geven de twee ook wat meer uitleg bij verschillende scènes die er zijn opgenomen. Zo vertellen ze dat sommige kusscènes nog steeds awkward zijn en gaan ze ook door enkele outfits uit het nieuwe seizoen.

Bekijk de volledige rondleiding hier:

Meer
Lees meer...