‘Het Onbekende’ neemt opnieuw afscheid van twee kandidaten (of toch niet?)

Ook vanavond moest Het Onbekende opnieuw afscheid nemen van twee kandidaten. In de nieuwste aflevering stonden beide teams voor enkele moeilijke keuzes en dat bracht hen uiteindelijk tot bij een nieuwe eliminatie. Bij de ene ging het om de bekende, terwijl het andere team opnieuw met een onbekende eliminatie te maken kreeg.

“Kies je voor het bekende of het onbekende?” Zo wordt het volledige verloop van het programma Het Onbekende beslist. In de eerste twee afleveringen moesten de kandidaten al verschillende keren kiezen en dat zorgde al voor de exit van Lovely, Saverio, Smail en Elise.

Ook deze week moest het programma afscheid nemen van twee kandidaten. Na heel wat avonturen, dilemma’s en afspraakjes, werden dat uiteindelijk Evelien en Jo.

Bekende eliminatie

In de vroege ochtend verzamelde Axel Daeseleire Team Rood en Team Groen op een speciale locatie. Daar stond hen een belangrijke opdracht te wachten: ze moesten één teamlid met het andere team ruilen. Daarbij verhuisde Evelien naar Team Groen en sloot Ine zich aan bij Team Rood.

Daarna namen de twee teams het tegen elkaar op in een krachtproef. Daarbij moesten ze 200 kilogram aan rotsblokken een steile bosweg opduwen. Daarbij kwam Team Groen als winnaar uit de bus, waarna de groepsleden voor de bekende eliminatie kozen. Hoewel beide nieuwkomers zich meteen thuis voelden in hun teams, eindigde het avontuur toch voor Evelien. “Ik had wel door dat ze hadden afgesproken om de nieuwkomer eruit te stemmen”, klonk het bij haar.

Onbekende eliminatie

Team Rood stond opnieuw voor een onbekende eliminatie, waarbij de kandidaten om de beurt een kogel moesten afvuren naar een portret van één van hun teamgenoten. De speler die de meeste kogels ontving, werd geëlimineerd.

Met drie kogels in zijn foto, was het uiteindelijk Jo die afscheid moest nemen. Daardoor zijn er weer twee vertrekkers, althans dat is toch wat de beide groepen denken. “Dit is voor jullie geen fijn moment, maar misschien hoeft dit niet helemaal het einde te betekenen. Misschien heb ik jullie nog nodig …”, klonk het bij Axel Daeseleire. Jo en Evelien lijken dus nog terug te keren.

Het Onbekende is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en is volledig te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...