‘Het Onbekende’ neemt opnieuw afscheid van twee kandidaten

Het gaat er hevig aan toe in Het Onbekende. Vorige week nam het programma al afscheid van twee kandidaten en ook deze keer eindigde het avontuur voor nog twee anderen. Kiezen voor het bekende of onbekende geeft duidelijk geen garantie op een positieve uitkomst. Ondertussen gaan beide teams verder in het avontuur.

Na enkele dagen in de hoofdstad Sofia, zochten de kandidaten van Het Onbekende de natuur van Bulgarije op. Daar stonden hen heel wat nieuwe dilemma’s te wachten en moesten ze de groepspot verder zien te spijzen. Jammer genoeg waren ook de eliminaties opnieuw van de partij en dat zorgde dan weer voor twee exits. Zo namen Smail en Elise afscheid.

Het Onbekende

“Kies je voor het bekende of het onbekende?” Zo wordt het volledige verloop van het programma Het Onbekende beslist. In de eerste aflevering kozen de kandidaten al enkele keren voor het onbekende en dat bracht hen niet altijd goede dingen. Zo kwamen ze uiteindelijk te weten dat ze in teams tegen elkaar zouden strijden en dat hun keuze ook wel eens invloed zou kunnen hebben op dat andere team.

Vorige week namen we al afscheid van Lovely uit Team Groen en Saverio uit Team Rood en ook deze week gingen er twee kandidaten volgen. Afhankelijk van hoe de teams het er vanaf brachten en welke keuzes ze maakten, kregen ze een andere exit voorgeschoteld.

Exit

In de nieuwste aflevering moesten beide teams een groot meer in om geld te verdienen. Daarna moesten ze samen overeenkomen wie de grootste egoïst van hun team was. Daar werden Ine en Marzena voor uitgestuurd, die beiden uiteindelijk voor het groepsbelang kozen. Daarnaast kwam er nog een opdracht die door Team Groen werd gewonnen. Zij mochten kiezen of ze de bekende of onbekende weg richting eliminatie wilden volgen. Ze kozen voor de bekende weg en stuurden Smail naar huis.

Ook bij Team Rood moest er nog iemand huiswaarts keren. Wie dat werd, kwam het team pas bij het ontbijt te weten. Op tafel stonden zeven stolpen, maar onder slechts zes stond daadwerkelijk een ontbijt. Het lot en de stoel die de kandidaten kozen, zouden bepalen of ze het spel moesten verlaten of niet. Uiteindelijk werd het Elise die moest plaatsnemen op de laatste vrije stoel en daardoor de exit op haar bord kreeg. Zij moest het spel verlaten met lege handen én een lege maag.

Het Onbekende is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

 

Meer
Lees meer...