Hoe werkt de score op Snapchat en hoe krijg je eigenlijk een hogere score?

Hoe werkt de score op Snapchat en hoe krijg je eigenlijk een hogere score?

Dat Snapchat populair is, moeten wij niet meer uitleggen. Iedereen kent het principe en we krijgen allemaal punten voor onze participatie. Maar laten we even eerlijk zijn … Die score bij je gebruikersnaam: waarom komen er soms geen punten bij? En wat geeft je eigenlijk een betere score? 

Snapchat is en blijft een populaire applicatie. De app kent veel geheimen, en één daarvan is de score. Volgens de website van Snapchat is een score van Snapchat een vergelijking die allerlei factoren combineert zoals het aantal ontvangen en verzonden Snaps en verhalen die je plaatst. Het toont eigenlijk hoe actief je bent op Snapchat.

Je kan je Snapchat-score bekijken door het camerabeeld te swipen naar beneden. Als je klikt op je score, zie je het aantal ontvangen en verzonden snaps.

Best doen op Snapchat voor extra punten

Telkens als je een Snap verstuurt, ontvang je een punt. Als je een verhaal post, krijg je ook een punt maar voor het bekijken van andermans verhalen ontvang je niets. Als je gewoon berichten verstuurt, krijg je ook geen punten. Als je een lange tijd niet op Snapchat bent geweest, dan kan de eerste Snap je 6 punten leveren.

Ja kan ook de scores van je vrienden op Snapchat bekijken. Als je op hun naam naar rechts swipet, zie je links in de hoek drie blauwe lijn: daar moet je op klikken. Je ziet hun naam niet meer, maar wel hun score. De score toont hoe sterk je vrienden met Snapchat bezig zijn.

Snapchat is gewoon raar

Soms lijkt het of je helemaal geen punten krijgt en soms krijg je meteen heel veel punten. Dat komt omdat Snapchat niet alles meteen registreert. Het kan even duren vooraleer het alles vaststelt.

Als je jouw verzonden en ontvangen snaps optelt, krijg je soms toch een ander cijfer dan je Snapchat-score. Eigenlijk is dat niet zo vreemd want Snapchat beloont op verschillende manieren. De manier waarop je jouw Snap verzend is daar een voorbeeld van: als je een Snap stuurt naar verschillende gebruikers, dan krijg je een punt voor elke gebruiker die je Snap ontvangt. Daarbij krijg je ook eens een punt voor het verzenden van de Snap.

Een kleine hack voor een hogere score

Als je meer punten wil op Snapchat, moet je meer snaps verzenden en actiever zijn op de applicatie. Wil je meer punten zonder je vrienden lastig te vallen, dan kan je het volgende eens uitproberen. Eerst en vooral moet je iemand bekend of erg populair volgen op Snapchat. Die (Snapchat-)celebrities zullen je waarschijnlijk niet terug volgen en je snaps waarschijnlijk niet bekijken, maar je verhoogt je score wel. Nee, je krijgt niet meer punten omdat je stuurt naar iemand bekend, maar je zal wel heel veel snaps kunnen versturen zonder je vrienden te irriteren en toch punten krijgen.

Bijvoorbeeld: voeg 100 bekende mensen toe op Snapchat. Nadien stuur je ze allemaal een snap en voila, je hebt 100 punten erbij.

Topscore

De hoogste score ter wereld gaat nu naar @sillyblackguy met een score boven zes miljoen. Per dag stijgt zijn score ongeveer met 17.000 tot 30.000 punten.

Oké, … Tijd om Kim Kardashian wat lastig te vallen.

Snapchat

Gesponsorde artikelen