Jani Kazaltzis komt met nieuw programma waarin je huis onder handen wordt genomen … door je buren

Het nieuwe tv-seizoen gaat bijna van start, maar ook aan het volgende wordt al hard gewerkt. Play4 maakte vandaag namelijk bekend dat Jani Kazaltzis in de loop van de zomer met een nieuw dagelijks programma komt. En daaraan kan jij meedoen. In het nieuwe programma zal je met je buren tijdelijk van huis wisselen en zal één van je kamers volledig onder handen genomen worden door hen.

Naast een nieuw seizoen van Viva La Feta en mogelijks nog een seizoen van Blind Gekocht komt Jani Kazaltzis dit jaar met nog een nieuw programma. Ook daarin zal hij zich bezighouden met het interieur van andere mensen. Een naam voor het programma is er nog niet, maar wat we wel weten is dat het gebaseerd is op het bestaande Britse Changing Rooms.

Burenliefde

Twee dagen van huis wisselen met je buren om één kamer helemaal in het nieuw te steken. Het kan in het nieuwe programma van Jani Kazaltzis deze zomer. In die tijd mag je hun uitgeleefde woonkamer een nieuwe jeugd geven of hun slaapkamer weer wat nieuwe pit. Daarbij krijg je als deelnemer de hulp van een interieurdesigner en enkele helpende handen.

Het programma zal deze zomer op Play4 verschijnen, maar is nog steeds op zoek naar deelnemers. De enige voorwaarden zijn dat je in dezelfde buurt woont als degene met wie je je wil inschrijven. Daarna is het afwachten of je wordt gekozen om dit nieuwe avontuur aan te gaan.

Hoe de nieuwe realityshow zal heten, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten is dat die gebaseerd is op het Britse programma Changing Rooms dat daar al een tijdje razendpopulair is.

Inschrijven kan via deze link.

Meer
Lees meer...