Acteur Jon Hamm wil rol in het Marvel Cinematic Universe (MCU)

Wie zegt dat het Marvel Cinematic Universe (MCU) ten dode is opgeschreven, is verkeerd. Hoewel de laatste films niet zo warm onthaald worden als vroeger, zijn er toch nog heel wat acteurs die zichzelf graag in een toekomstige film zouden zien. Zo ook acteur Jon Hamm. De Mad Men-acteur heeft openlijk gesolliciteerd voor een rol in het universum.

De laatste tijd loopt het niet zo goed met de films van Marvel Studios. Ondanks het succes van Guardians of the Galaxy Vol. 3 eerder dit jaar, waren er ook Ant-Man and the Wasp: Quantumania en vorig jaar Thor: Love and Thunder. Die twee laatste projecten konden alles behalve overtuigen.

Ondertussen is ook The Marvels uitgekomen, maar ook dat lijkt niet meteen het grootste succes. Het is dus van groot belang dat toekomstige projecten de fans terug overtuigen. Met de komst van onder andere Deadpool 3 en Fantastic Four lijkt dat wel goed te komen, maar ook in de tussentijd zal Marvel Studios dus nog naar een oplossing moeten zoeken.

Nieuwe sterren

Ondanks de afnemende populariteit van het MCU, zijn er toch nog heel wat acteurs die heel graag zouden meespelen in de franchise. Zo keert Hugh Jackman nog eens terug als The Wolverine in Deadpool, is er sprake van een rol voor Pedro Pascal in Fantastic Four én zou nu ook Jon Hamm interesse tonen.

Jon Hamm deed eerder al mee in onder andere Mad Men, Baby Driver, Fargo en Top Gun: Maverick. De 52-jarige acteur liet nu in een interview met ScreenRant weten dat hij zichzelf graag in een Marvelfilm zou zien. “Die beslissingen worden op zo’n hoog level gemaakt. Maar ik zou het echt heel fijn vinden. Ik ben al heel mijn leven een grote fan van de comics en ik weet dat er nog heel wat te vertellen is.” Of we Hamm binnenkort ook echt in een film zullen zien, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...