Gerucht: Pedro Pascal gaat Reed Richards spelen in ‘Fantastic Four’

Fans hebben het er al lang over, maar eindelijk zou er een doorbraak zijn in de casting van de nieuwe Fantastic Four. De komst van die film werd ondertussen al een tijdje geleden aangekondigd, maar over wie de rollen zouden spelen, was niets bekend. Nu melden verschillende bronnen dat acteur Pedro Pascal in gesprek zou zijn over de rol van Reed Richards.

Er wordt al lange tijd enorm uitgekeken naar de nieuwe film rond Fantastic Four. Nadat Marvel al liet weten dat de film in 2025 zou verschijnen, bleef het nieuws rond het project uit. Door de lange stakingen in Hollywood stond het project even op een laag pitje.

Nu de stakingen voorbij zijn, kan er opnieuw gewerkt worden aan de film. Daarbij lijkt de logische eerste stap de bekendmaking van de rolverdeling. De casting zou nog in volle gang zijn, maar daarbij zou de kans wel groot zijn dat acteur Pedro Pascal in het project stapt.

Fantastic Four

Het was 2005 toen Fox besloot om aan films van de Fantastic Four te beginnen. De eerste film werd geregisseerd door Chris Columbus en had met Jessica Alba, Chris Evans (Captain America himself), Michael Chiklis en Ioan Gruffudd een topcast. Na twee films trokken ze de stekker eruit. Later, in 2015, volgde nog een nieuwe versie, met onder andere Miles Teller, Jamie Bell en Michael B. Jordan. Ook dat bleek geen succes.

Toch probeert Marvel het binnenkort opnieuw. De nieuwe film zou uitkomen in 2025 en zal opnieuw nieuwe acteurs verwelkomen in de rollen van Reed Richards (Mr. Fantastic), Sue Storm (Invisible Woman), Ben Grimm (The Thing) en Johnny Storm (Human Torch).

Pedro Pascal

Over welke acteurs er precies in de hoofdrollen zouden kruipen, wordt al lang gespeculeerd. Voor de rollen van Reed Richards en Sue Storm was er onder de fans een lange tijd sprake van acteurskoppel John Krasinski en Emily Blunt. Maar nu lijkt er dus een andere acteur te zijn gekozen voor de rol van Reed.

Het gaat om de 48-jarige acteur Pedro Pascal. Hij is de laatste jaren niet meer van het scherm weg te slaan. Hij was onder andere te zien in Game of Thrones, maar ook in The Mandalorian en het gigantisch succesvolle The Last of Us. Dat laatste heeft hem ook bij fans van het genre extra op de kaart gezet, waardoor een rol in Fantastic Four alvast door velen positief ontvangen zal worden.

Fantastic Four zou in 2025 verschijnen.

Meer
Lees meer...