Joost Klein teaset op Pinkpop deelname aan Eurovisiesongfestival in 2025

Zien we Joost Klein volgend jaar terug op het Eurovisiesongfestival? De Nederlandse zanger lijkt daar alvast op te alluderen. Tijdens zijn optreden op het Nederlandse festival Pukkelpop verscheen er op het scherm namelijk een kleine hint over een nieuwe deelname.

Het verhaal rond Joost Klein en het Eurovisiesongfestival is ondertussen bekend. Vlak voor de juryfinale besloot de EBU, organisator van het Eurovisiesongfestival, hem toen namelijk te schorsen. Later bleek de zanger “een agressief gebaar” te hebben gemaakt naar een fotografe die hem na de halve finale ongevraagd bleef filmen. Uiteindelijk zou Joost Klein niet mogen meedoen aan de grote finale op zaterdag. Het precieze proces rond het volledige incident is nog bezig omdat er extra mensen verhoord moeten worden.

2025?

Joost Klein is ondertussen niet bij de pakken blijven zitten. Zo stond hij al meermaals opnieuw op het podium en bracht hij met Luchtballon ook een nieuwe single uit. Dit weekend stond de Nederlandse zanger ook op Pinkpop. Voor zijn entree op het podium verscheen daar op het scherm ‘Joost Klein 2025’.

Daarna volgden beelden van tijdens het Eurovisiesongfestival. “Ze hebben iets afgepakt van ons land. Ze hebben onze droom afgepakt. Ik heb oma’s zien wenen in de straten, ik heb licht in duisternis zien veranderen. Maar dit is niet hoe het verhaal eindigt. Dat beloof ik jou”, viel er daarna te horen, waarna die laatste worden ook in het Arabisch op het scherm verschenen.

Meer
Lees meer...