Kandidate keert terug in nieuwe aflevering ‘Het Onbekende’

Ook afgelopen week moest Het Onbekende afscheid nemen van twee kandidaten. Toch was het op dat moment al duidelijk dat er misschien toch nog een oplossing mogelijk was. Presentator Axel Daeseleire liet aan afvallers Evelien en Jo namelijk weten dat hij hen misschien nog nodig zou hebben. Dat zal ook blijken in de nieuwe aflevering.

De kandidaten in Het Onbekende hebben er een paar stevige dagen opzitten met fysieke en mentale uitdagingen die veel van iedereen hebben geëist. “Kies je voor het bekende of het onbekende?” Zo wordt het volledige verloop van het programma Het Onbekende beslist.

In de eerste afleveringen zagen we zo al de exit van Lovely, Saverio, Smail en Elise. Maar in de vorige aflevering moesten ook Jo en Evelien eraan geloven. Al bleek er voor hen nog wel hoop te zijn.

Terugkeer

Het eerste dilemma van de nieuwe aflevering zal voor één iemand dan ook zeer welkom zijn. Elk team moet zijn grootste luxepaardje aanwijzen. Silvana uit Team Rood offert zich op en ook Davy uit Team Groen biedt zich aan als vrijwilliger. “Het spel wordt vaak bepaald door het lot. Je moet durven spelen, dat is wat ik nu gedaan heb”, klinkt het bij Davy.

De twee ‘luxepaardjes’ krijgen een persoonlijk dilemma van spelverdeler Axel Daeseleire in de vorm van een verleidelijk aanbod. Silvana grijpt die kans met twee handen maar zet zich daardoor letterlijk buiten spel voor de rest van de dag en nacht. Haar keuze zorgt er ook voor dat Team Rood een speler te weinig heeft bij het volgende dilemma, al heeft Axel meteen een oplossing klaar: Evelien. “Shit, Evelien is terug en zij ging samen met Marzena op mij stemmen. Mijn safe zone is weg”, klinkt het alvast bij Liz. 

Bekijk de preview van Het Onbekende hier:

Het Onbekende is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...