‘Knives Out’ krijgt een LEGO-remake

Knives Out verscheen vorig jaar al in de bioscoop, lang voor de coronacrisis onze levens volledig overhoop gooide. De film werd onverwacht een gigantisch succes, en dus is het niet raar dat fans ‘m in lockdown herbekeken hebben. Maar één van die fans ging nog een stapje verder en recreëerde de ondertussen welbekende Eat Sh**-scène … in LEGO.

Al meteen toen de trailer van Knives Out verscheen, waren mensen fan van een vloekende Chris Evans (Ransom Drysdale-Thrombey). De reden was simpel: het personage waarmee de acteur wereldberoemd werd (Captain America) háát vloeken.

Eat Sh**

De scène waarin dat gebeurt, wordt ook wel de Eat Sh**-scène genoemd. En ook de reden daarvoor is heel logisch: in die scène wijst Ransom naar al z’n familieleden en draagt hij hen op om sh** te eten. En ook YouTube-gebruiker Joebor1777 is duidelijk fan van de scène, want hij heeft ‘m helemaal nagespeeld … met LEGO.

De versie van Joebor1777 is bijna precies dezelfde als de originele Knives Out-scène. Hij heeft dan ook al veel kunnen oefenen, want z’n kanaal staat vol filmpjes waarin hij met LEGO bekende filmscènes namaakt.

De échte scène kan je hier herbekijken:

Knives Out 2

De cast van Knives Out is niet de minste. De hoofdrollen zijn voor Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell en Christopher Plummer.

De film krijgt binnenkort trouwens een vervolg. Don Johnson en Daniel Craig verkondigden al snel dat ze openstonden voor een sequel, en in februari heeft Lionsgate die ook officieel aangekondigd. Of de cast van die film even doorspekt zal zijn met wereldsterren, blijft voorlopig nog onduidelijk.

Het ziet er niet naar uit dat Ransom Drysdale-Thrombey ook in een tweede Knives Out-film te zien zal zijn. Lionsgate moet dus op zoek naar een ander personage met een grote mond dat de show steelt. Om te zien of die persoon dat ook even geslaagd zal doen als Chris Evans, zullen we nog even geduld moeten hebben.

Meer
Lees meer...