‘No Time To Die’ krijgt een nieuwe teaser: gaat Bond samenwerken met Blofeld?

Het ziet ernaar uit dat James Bond in No Time To Die gaat samenwerken met Blofeld. Da’s verrassend, want die laatste bleek in Spectre de grootste vijand van 007 te zijn. Maar nu hebben de twee een gemeenschappelijke vijand: Safin.

De release van No Time To Die komt steeds dichterbij. Fans krijgen dan ook beetje bij beetje meer informatie over het verhaal van de nieuwste Bondfilm. En in de recentste teaser voor de prent zit wel een héél opvallende bekentenis.

Blofeld

De stem die je in het korte filmpje hoort, is die van Blofeld. Het personage van Christoph Waltz is de bad guy uit de laatste film over 007, Spectre. In die film wordt duidelijk dat Blofeld heel persoonlijke redenen heeft voor z’n wrok tegen James Bond.

Bovendien beweerde het hoofd van SPECTRE dat hij de verantwoordelijke was voor al het slechte dat James Bond overkomen was. Daarmee doelde hij onder andere op de dood van Bonds love interest Vesper Lynd (Eva Green), en z’n mentor M (Judi Dench).

Gemeenschappelijke vijand

Faith draws us back together“, horen we Blofeld zeggen. Dat betekent zoveel als “het lot heeft ons weer samengebracht”. Maar hij en James Bond ontmoeten elkaar deze keer op een andere manier, want “now your enemy is my enemy“: de twee hebben een gemeenschappelijke vijand!

Die vijand is niemand minder dan Safin, het personage van Rami Malek. De teaser wijst er dus op dat 007 en Blofeld hun (nogal opvallende) problemen aan de kant zullen moeten zetten, omdat ze samen een gemeenschappelijke vijand zullen moeten verslaan.

Safin

Over die vijand is voorlopig nog maar heel weinig geweten. Da’s ook logisch, want de makers van No Time To Die willen de spanning er zoveel mogelijk in houden. In eerdere trailers is er wel al één ander over de afkomst van Safin gelost.

Zo blijkt dat hij op de een of andere manier al met Madeleine Swann (Léa Seydoux) in contact is gekomen. Fans kwamen al snel met de theorie dat de bad guy uit No Time To Die en de huidige love interest van 007 samen SPECTRE-agenten zijn geweest, onder Blofeld.

No Time To Die in de bioscoop

Die theorie zou wel eens (een beetje) waarheid kunnen bevatten. Want ’t is namelijk wél zeker dat Madeleine Swann een geheim heeft. En wat dat geheim inhoudt, zullen we te weten komen wanneer No Time To Die in de cinemazalen komt.

Wanneer dat zal zijn, is nog niet helemaal zeker. De film wordt in België normaal op 8 april gereleased. Normaal, want de dreiging van het nieuwe coronavirus Covid-19, is het No Time To Dieschema serieus in de war gebracht.

Ondertussen heeft het team achter No Time To Die bekendgemaakt dat de release van de film uitgesteld wordt. Fans moeten nog zeven maanden geduld hebben, want de prent komt pas in november in de bioscoop.

Meer
Lees meer...