‘La Casa de Papel’: Netflix toont beelden van tijdens de opnames van de allerlaatste afleveringen

Binnen twee weken komt er een einde aan een van de meest succesvolle series van de laatste jaren. Nog vijf afleveringen hebben we te goed van La Casa de Papel en dan zit het avontuur van de sympathieke bankovervallers er definitief op. In een kort filmpje op Twitter blikken de hoofdrolspelers vooruit op het – ongetwijfeld razend spannende – slot van de Spaanse succesreeks van Netflix.

Op 1 juli 2017 verscheen het eerste seizoen van La Casa de Papel – nadat het in eigen land geflopt was – op Netflix. Het internationale publiek van de streamingdienst kon het verhaal heel wat beter smaken. Ondertussen zijn we 4,5 jaar, 36 afleveringen en 2 overvallen verder, hebben we heel wat geliefde personages verloren, maar heeft de reeks nog niets aan succes ingeboet.

3 december

Om de spanning van het vijfde en laatste seizoen nog wat extra te rekken, besloot Netflix de tien resterende afleveringen niet allemaal gelijktijdig te lossen. De eerste vijf kregen we al in september te zien, de slotafleveringen verschijnen op 3 december 2021 op de streamingdienst.

Van die laatste vijf afleveringen van La Casa de Papel kregen we vorig maand de eerste heel korte beelden te zien. Twee weken geleden volgde dan de eerste echte trailer. Nu, nog eens twee weken later, deelt Netflix via Twitter een nieuw filmpje waarin niet alleen enkele nieuwe beelden zien, maar waarin vooral ook de cast aan het woord komt over wat zij vinden van het slot van de succesreeks.

Tokyo

“Ik denk dat dit seizoen vol zit met extreme spanning”, horen we Álvaro Morte, die El Profesor speelt, zeggen. “Mensen zullen niet kunnen gaan slapen … na geen enkele van de afleveringen.” “We weten zeker dat de fans niet ontgoocheld zullen zijn, ze zullen ervan houden”, klinkt Rodrigo de la Serna (Palermo) al even overtuigend.

De video eindigt met de bevestiging van iets waar veel fans op hoopten. Hoewel Tokyo, gespeeld door Úrsula Corberó, dood is, zal ze wel degelijk nog te zien zijn in flashbacks. “Al dansend”, zoals ze het zelf omschrijft.

Luister hier naar de cast over het slot van La Casa de Papel:

Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Ga dan zeker eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...