Leonardo DiCaprio en Robert De Niro bieden jou een gastrol aan voor nieuwe film

Ooit al gedroomd om samen met Leonardo DiCaprio op de set te staan? Het kan! Voor de nieuwe film Killers of the Flower Moon zijn Leonardo DiCaprio en Robert De Niro op zoek naar een figurant!

Killers of the Flower Moon is de nieuwe film waarin Leonardo DiCaprio en Robert De Niro de hoofdrol in spelen. Samen met regisseur Martin Scorsese doen zij een oproep voor een gastrol in de film.

https://www.instagram.com/p/B_AHXwEFvag/

All In Challenge

Je kan deelnemen aan de wedstrijd voor deze unieke kans door een donatie te doen in het kader van de All In Challenge. Alle opbrengsten gaan naar de Amerikaanse voedselbanken. De gelukkige mag dan een hele dag meedraaien op de set met Scorsese, DiCaprio en De Niro. Ook zal de winnaar een uitnodiging krijgen voor de wereldpremière, die na de coronacrisis zal plaatsvinden.

Wanneer de release van de film zal doorgaan, is nog onduidelijk. Wel zou de regisseur met Netflix en Apple aan het onderhandelen zijn.

Killers of the Flower Moon

De film is gebaseerd op het gelijknamige, waargebeurde boek van David Grann dat in 2017 uitkwam. In het boek, dat zich afspeelt in de jaren 1920, worden de moordzaken binnen de indianenstam Osage Nation onderzocht. Die vonden plaats in Osage County in de Amerikaanse staat Oklahoma. Het gaat om het blootleggen van hét moordmysterie over één van de gruwelijkste misdaden in de Amerikaanse geschiedenis.

Het boek werd goed onthaald en kwam in de Verenigde Staten in de top 10 non-fictie boeken van 2017.

Meer
Lees meer...