Liam Cunningham zou graag terugkeren als Davos Seaworth in ‘Game of Thrones’-spin-off rond Jon Snow

De geplande spin-off rond Jon Snow, gespeeld door Kit Harington, zal mogelijk nog een bekend gezicht uit Game of Thrones bevatten. Acteur Liam Cunningham, die de rol van Davos Seaworth speelde, solliciteert namelijk openlijk naar een terugkeer in de franchise.

Al sinds het einde van Game of Thrones halverwege 2019 wordt er heel regelmatig gesproken over spin-offs van de heel succesvolle HBO-reeks. We krijgen ondertussen al House of the Dragon, waarvan zelfs een tweede seizoen in de maak is. Daarnaast is recent ook A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night aangekondigd. Die reeks zal ook minimum drie seizoenen krijgen.

Deze spin-offs spelen zich allemaal in dezelfde wereld af als Game of Thrones, maar zijn geen rechtstreekse sequels. Toch zijn er ook plannen voor een direct vervolg. Die zou gaan over Jon Snow en heeft als werktitel Snow. Nadat Jon Snow Daenerys Targaryen heeft vermoord, wordt hij in Game of Thrones verbannen naar de Night’s Watch.

Ser Davos Seaworth

Verder is er op dit moment nog niet veel geweten over Snow, maar nu is er misschien toch iets van nieuws. Acteur Liam Cunningham, die Ser Davos Seaworth speelde in Game of Thrones, heeft namelijk gezegd dat hij graag zou terugkeren in die rol. “Ik heb Kit (Harington, red.) een sms gestuurd met de tekst ‘Better Call Davos‘”, klinkt het in Don of Geek op de vraag of hij graag in Snow te zien zou zijn. Daarna gaf de acteur wel toe weinig te weten over de plannen rond Snow. “Ik wens het beste toe aan iedereen die erbij betrokken is, en als de cheque groot genoeg is, kom ik misschien zelfs weer opdagen!”

Meer
Lees meer...