Left Right
scrollTop top

Liam Gallagher wil een eenmalige Oasis-reünie voor het goede doel (en wij ook!)


Oasis Reünie Liam Noel Gallagher
© Instagram/@oasis

Broertjes Noel en Liam Gallagher maken al sinds 2009 geen muziek meer samen. Dat kwam niet echt als een verrassing, want de twee waren misschien wel even berucht om hun gigantische ruzies als ze beroemd waren om hun muziek. Kunnen ze hun meningsverschillen opzij zetten voor een eenmalig concert voor het goede doel? Liam hoopt naar eigen zeggen van wel. En wij ook.

De quarantaine door het nieuwe coronavirus begint z’n tol te eisen bij ex-Oasis-zanger Liam Gallagher. Da’s duidelijk. Hij probeerde namelijk z’n broer en mede-Oasis’er Liam ervan te overtuigen om nog één keer samen op het podium te klimmen. Via Twitter. Want da’s de beste manier om een jarenlange ruzie op te lossen. Duh.

“Geen dag langer samenwerken”

Iedereen herinnert zich wel nog dat de wereldberoemde band Oasis in 2009 uit elkaar is gegaan. De reden daarvoor was simpel: de broers begonnen te bekvechten na een concert in Parijs en Noel kon “geen dag langer met Liam samenwerken”.

Eerder dit jaar bedankte Noel nog vriendelijk voor een Oasis-reünie, ook al zou ie daarvoor 100 miljoen pond (118 miljoen euro) ontvangen.

“Een aantrekkelijke cunt

En dat hij een “cunt” is, weet Liam zelf ook. Maar dat houdt hem niet tegen om z’n grote broer om een (eenmalige) reünie te vragen. “Luister, ik weet dat heel wat mensen denken dat ik een cunt ben en ik bén een aantrekkelijke cunt“, begint Liam z’n oproep.

Maar na de coronacrisis moeten hij en Noel voor één avond hun problemen opzij kunnen zetten, vindt Liam. “Eens dit allemaal voorbij is, moeten we Oasis terugkrijgen voor één optreden voor het goede doel. Komaan Noel, daarna kunnen we allebei verdergaan met onze fantastische solocarrières.”

“Wat een line-up!”

In een volgende tweet gooit Liam nog wat namen op de affiche van het benefietconcert. The Smiths, iemand? The Cheeky Girls? “Wat een line-up! Komaan!”, schrijft ie nog.

In de reacties op het bericht duikt daarna ook nog Blur op. Topidee!

The Style Council vond Gallagher dan weer een minder strak plan.

Of de reünie er ook effectief komt, valt natuurlijk nog af te wachten. Noel Gallagher liet in elk geval nog niets van zich horen en ook The Smiths en The Cheeky Girls bleven voorlopig stil.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  679.771
 • Aantal
  doden
  20.472