‘Liefde voor Muziek’: Luister nu al naar Günther Neefs’ cover van ‘Victory’ van DAAN

Liefde voor Muziek draait deze week rond zanger DAAN. Een van de covers die we vanavond op VTM zullen horen in die van Victory door Günther Neefs. Hij koos daarbij voor een heel bijzondere James Bond-versie, die duidelijk in de smaak valt.

Sinds 2015 waren al acht seizoenen van Liefde voor Muziek te zien op VTM. Dat wil zeggen dat de voorbije jaren al 55 artiesten, duo’s of groepen de revue passeerden. Zij zorgden voor heel wat verrassende covers, die doorheen de jaren meermaals een heuse hit opleverden.

James Bond

Het negende seizoen van het succesvolle programma heeft DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, K3, Metejoor, Portland en Stef Bos als gasten. Daarbij is het deze week aan DAAN.

Meer dan genoeg keuze dus voor de andere artiesten. Günther Neefs koos daarbij voor de klassieker Victory, die hij uiteraard geheel in een eigen jasje stak. Hij brengt namelijk een James Bond-achtige versie van de grote hit van DAAN. “Ik zie je perfect in een James Bond-film meespelen. Het is mijn grootste droom om daar ooit een theme song voor in te zingen, maar ik ben nog niet gevraagd dus ik dacht: dan doe ik het hier maar”, kondigde Günther Neefs zijn cover aan.

Complimenten van DAAN

DAAN is duidelijk onder de indruk van de mysterieuze cover van Victory en wordt er zelfs ontroerd van. “Ik word verlegen van zo’n stem. Zo schoon! Het is gedurfd om het nummer volledig uit te kleden en er een donkere, vreemde spanning aan te geven. Je wordt er echt in opgezogen”, spaart hij zijn complimenten niet.

Luister hier naar Günther Neefs in Liefde voor Muziek:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...