‘Liefde voor Muziek’: Deze songs van Ozark Henry worden gecoverd in de zesde aflevering

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek zit er bijna op. Deze week zijn we al toe aan de voorlaatste aflevering, en daarin staat zanger Ozark Henry centraal. Volgende week volgt Davina Michelle nog, maar daarna is het afgelopen. Maar niet getreurd, want in september komt iedereen nog eens samen voor Liefde voor Muziek LIVE in de Antwerpse Lotto Arena.

Camille Dhont, Suzan & Freek, Margriet Hermans, 2 Fabiola en Koen Buyse hebben allemaal al centraal gestaan in een aflevering van Liefde Voor Muziek dit seizoen. Maandag is het aan de voorlaatste, namelijk Ozark Henry. Hij is vooral bekend door zijn hits This One’s For You en I’m Your Sacrifice. Beide nummers zullen in de komende aflevering worden gecoverd, maar ook zijn andere nummers kunnen niet ontbreken.

Ozark Henry

Maandag zal Koen Buyse de spits mogen afbijten met zijn versie van Sweet Instigator. Dat lied schreef Ozark voor zijn vrouw en muze. Daarna is Davina Michelle aan de beurt. Zij is naast Ozark Henry de enige die nog niet geëerd is in het programma. Davina kiest voor het nummer Indian Summer, wat bij de centrale gast voor heel wat verbazing zorgt. “Ik ben er enorm door gepakt. De energie die je in dit nummer hebt gestoken, is zo op zijn plaats”, klinkt het.

Ook Margriet Hermans kiest voor een al iets ouder nummer. Zij vertaalt At Sea naar Hier Komt De Zon en laat alvast aan Ozark weten dat ze nog nooit zoveel stress heeft gehad voor iets. Suzan & Freek gaan ook voor een Nederlandstalige versie van een nummer, namelijk This One’s For You. Daarvan zijn eerder al een aantal beelden door VTM vrijgegeven.

In welke taal Camille Dhont haar versie van I’m Your Sacrifice zal brengen, dat is nog een verrassing. Maar wat we wel al weten, is dat het weer een echte Camille-song wordt. Als laatste is danceduo 2 Fabiola aan de beurt. Pat Krimson en Loredana kozen voor een recenter nummer, namelijk We Will Meet Again. De avond afsluiten doet Ozark Henry zelf met een cover van een van zijn favoriete liedjes aller tijden: The End van The Doors.

Bekijk de preview hier:

Liefde voor Muziek is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...