‘Love Is Blind: After The Altar’ komt volgende maand terug

In oktober 2022 verscheen het derde seizoen van Love Is Blind. In de reünieaflevering op het einde kwamen we te weten dat de twee koppels die uiteindelijk “ja” zeiden aan het altaar nog steeds samen waren. Ook Raven en SK besloten om hun relatie een nieuwe kans te geven. Ondertussen zijn we nog een paar maanden verder en zijn er misschien nog wat dingen veranderd. En dat zullen we te weten komen in een nieuw seizoen van Love Is Blind: After The Altar.

Binnenkort komen we te weten hoe het nog gaat met de deelnemers van het derde seizoen van Love Is Blind. Net zoals bij de vorige seizoenen komt er ook dit jaar weer een seizoen van Love Is Blind: After The Altar. Daarin zullen we meer dan 2,5 jaar na de huwelijken van de deelnemers kijken hoe het nog met ze gaat.

Drie koppels

Hoewel er in de reünie van Love Is Blind nog drie koppels samen waren, is dat nu al zeker niet meer het geval. Raven en SK, die hun relatie opnieuw een kans gaven tijdens de opnames van de reünie, zetten ondertussen een punt achter hun relatie. Verschillende verhalen over overspel door SK lagen daarvoor aan de basis.

De twee getrouwde koppels zijn dan weer wel nog steeds samen. Colleen en Matt delen zo nog geregeld foto’s en video’s samen. En ook Alexa en Brennon zijn nog steeds gelukkig samen. Op haar TikTok deelt Alexa, die de achternaam van Brennon overnam, heel wat video’s met haar echtgenoot. Het is ook via Alexa’s TikTok dat we nu te weten komen dat er binnenkort een nieuw seizoen van Love Is Blind: After The Altar zal verschijnen op Netflix.

Love Is Blind: After The Altar

In Love Is Blind: After The Altar trekken de deelnemers van Love Is Blind er opnieuw samen op uit. Ze spenderen enkele dagen samen waarbij we te zien krijgen wie er nog steeds gelukkig samen is en wie er nu een nieuwe relatie heeft. Love Is Blind: After The Altar keert terug op vrijdag 10 februari.

Na de dramatische reünie van het derde seizoen van Love Is Blind wordt het natuurlijk spannend om te zien hoe het nu nog gaat met Cole en Zanab, die een wel heel pijnlijk einde van hun relatie kenden. Daarnaast zullen we ook zien hoe het nog gaat met Bartise en Nancy. Ook zij kenden een moeilijke deelname aan Love Is Blind en besloten om niet samen te blijven.

Bekijk hier nog eens de trailer van het derde seizoen van Love Is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...