‘Love Island’: Deze twee koppels moeten net voor de finale de villa verlaten

De finale van het nieuwe seizoen van Love Island komt er nu echt aan. Deze week komen we namelijk te weten wie dit seizoen wint en met de geldprijs van 25.000 euro naar huis gaat. Tijdens de aflevering van vandaag moesten de koppels onderling uitmaken welke koppels het zwakst waren. Uiteindelijk besloten de kijkers welke twee duo’s moesten vertrekken.

Hoewel het lijkt alsof het nieuwe seizoen van Love Island nog maar net is begonnen, is het deze week toch al tijd voor de finale. Eind vorige week kwamen de kandidaten terug van Casa Amor en daarbij zagen we al enkele herkoppelingen. Daarvan waren tot vanavond nog vijf koppels over, maar dat aantal werd teruggebracht tot drie.

Moeilijke keuzes

Dat Kimmy & Kengi en Jonna & Nycole zo goed als zeker waren van een plekje in de finale, werd al langer gedacht. Maar over de anderen heerste nog heel wat onzekerheid. Tijdens de droomdates van de verschillende koppels had iedereen het over de koppels die zij het minst sterk vinden. Die keuze moesten ze tijdens het latere kampvuur ook bekendmaken.

Uiteindelijk kwamen Job & Nathalia, Garbi & Junar en Kevin & Lot in de gevarenzone terecht. Daarvan moesten er nog twee koppels naar huis, maar dat werd door de kijker beslist. Die redden Garbi & Junar, waardoor ook zij nog verder mogen in de wedstrijd.

Twee exits

Dat betekent dat Job & Nathalia en Kevin & Lot afscheid moeten nemen van de villa en de andere koppels. “Het is je niet een tweede keer gelukt om de finale te halen”, vertelt Holly aan Job. “Nee helaas niet. Maar ik ben nog steeds heel erg dankbaar dat ik hier mag zijn en ik heb echt ontzettend genoten van dit avontuur”, antwoordt hij.

Ook Lot en Kevin vinden het spijtig dat ze moeten vertrekken. “Ik ben heel blij dat ik hier uiteindelijk mocht zijn”, vertelt Kevin. “Ik gun de rest ook echt alles en hoop dat ze gaan genieten in de finale.”

Meer
Lees meer...