‘Love Island’-winnares Jotti heeft nieuwe vriend

Jotti, die een jaar geleden samen met Cas Love Island won, heeft een nieuwe vriend. Haar relatie met Cas bleef na afloop van het programma niet lang duren, en nadien hadden de twee niet veel positiefs meer te zeggen over elkaar. Nu blijkt de jonge Belgische samen te zijn met Jan Bert, de zoon van Joost Bert, de voormalige CEO van de Kinepolis-groep. 

Het laatste seizoen van Love Island eindigde voor sommigen met een verrassing. Na een stemming door de kijkers eindigden Cas en Jotti op de eerste plaats. Daarmee troefden ze Fé en Lennert af. Die laatsten waren favoriet om met de 25.000 euro naar huis te gaan omdat ze al het langst een koppel vormden op Love Island.

Na Love Island bleef de relatie tussen Jotti en Cas niet lang meer duren. Al snel waren er geruchten over bedrog, iets waar ook Jotti subtiel op leek te alluderen in reacties na de breuk. Iets later ontkende Cas echter dat overspel iets te maken had met het einde van hun relatie.

Jan

De Nederlander heeft ondertussen een relatie met Esmée, ook een voormalige deelneemster van Love Island. En nu blijkt ook Jotti opnieuw de liefde te hebben gevonden. Het Instagramaccount Juice Channel ontdekte namelijk dat Jotti op de foto staat van Jan Bert in zijn thuisstad Sint-Martens-Latem. Die geeft haar op die foto een kus en zette een hartje in de caption.

Jan Bert is geen onbekende. Hij is namelijk de zoon van Joost Bert, die tot 2018 CEO was van Kinepolis en nog steeds zetelt in de Raad van Bestuur. Zijn familie staat op plaats 64 in de lijst van rijkste Belgen met een vermogen van een half miljard euro.

Meer
Lees meer...