‘Make Up Your Mind’: Bekijk hier al het optreden van de eerste queen

Vanavond is het op VTM tijd voor de special Make Up Your Mind. Daarin nemen bekende gezichten het tegen elkaar op als drag queens. Hun performance wordt beoordeeld door een professionele jury, maar er is ook een panel aanwezig dat moet zien te achterhalen wie er achter de make-up schuilt. Het programma is eenmalig te zien op de zender.

Make Up Your Mind bestaat in Nederland al een tijdje, maar komt nu eenmalig overgewaaid naar Vlaanderen. Enkele bekende Vlamingen zullen in de nieuwe show worden getransformeerd naar indrukwekkende drag queens om nadien het optreden van hun leven te geven.

In deze special gaat het over vijf queens, waarvan we vooral van de gouden en de groene queen al een beter beeld kregen. Nu deelt VTM zelfs ook al een volledig optreden.

Make Up Your Mind

Uiteindelijk zal het om vijf queens gaan: de gouden, de groene, de oranje, de blauwe en de rode. Van die laatste drie hebben we nog geen volledige foto, maar deelde VTM wel al enkele close-ups. Die zorgden bij het publiek meteen voor eerste gokjes, waarbij we alvast enkele Familie-acteurs de revue zagen passeren.

Of de fans ook gelijk zullen hebben, dat krijgen we vanavond dus te zien. Dan moet een panel namelijk zien te achterhalen welke BV er achter welke drag queen schuilgaat. Dat panel bestaat uit Bart Appeltans (Blind Gekocht), Natalia, Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans. Daarnaast worden de queens ook op inhoud beoordeeld door een jury.

Gouden queen

Op de groene, de oranje, de blauwe en de rode queen is het nog even wachten, maar van de gouden krijgen we nu al wat meer te zien. Enkele dagen geleden deelde VTM al een volledige foto van haar, maar nu gaat het over het volledige optreden. Daar brengt ze een lipsync van de song I Am What I Am. Daarbij is het panel alvast door verrast. “Dit is keigoed”, horen we Julie Van den Steen zeggen.

Make Up Your Mind is op vrijdag 8 september om 20.35 uur te zien bij VTM. Op zondag 10 september volgt Make Up Your Mind: Het Verhaal van de Queens.

Meer
Lees meer...