‘Make Up Your Mind’: Deze twee queens treden in de spotlights

Deze vrijdag is er op VTM een eenmalige aflevering van de show Make Up Your Mind. Daarin zullen 5 bekende Vlamingen transformeren in drag queens. Het is aan een panel om te achterhalen om wie het gaat. Vandaag deelde de zender alvast meer informatie over twee van de vijf queens.

Op vrijdag 8 september is er op VTM een nieuwe show te zien. Nadat The Masked Singer op die dag al drie keer een groot succes was, is het nu aan Make Up Your Mind. Dat programma bestaat in Nederland al een tijdje, maar komt nu dus overgewaaid naar Vlaanderen.

Enkele bekende Vlamingen zullen in de nieuwe show worden getransformeerd naar indrukwekkende drag queens om nadien het optreden van hun leven te geven. Daar worden ze door een jury van professionele dragqueens beoordeeld én moet een panel ook meteen raden wie erachter schuilt. Vandaag krijgen we al wat meer te weten over de gouden en de groene queen.

De queens

Uiteindelijk zal het om vijf queens gaan: de gouden, de groene, de oranje, de blauwe en de rode. Van die laatste drie hebben we nog geen volledige foto, maar deelde VTM wel al enkele close-ups. Van de gouden en groene queen deelde de zender vandaag wel al wat meer.

Want terwijl de anderen nog in de schaduw staan, krijgen we de gouden en groene queen al volledig te zien. Daarbij zien we de outfits, de make-up, het gezicht, enzovoort. Bij de gouden queen gaat het om een Tina Turner-kapsel en een outfit die zo uit The Great Gatsby zou kunnen komen. “Ik ben de superster van de avond. Als ik een traan was zou jij nooit meer willen huilen, om mij niet te verliezen”, klinkt het bij haar.

Ook de groene queen staat straks zelfzeker op het podium. “Waarde landgenootjes, laat de champagne al maar knallen want de winnaar is klaar. Het was een dolle rit met veel talent in de wedstrijd. Deze natuurlijke beauté bedankt jullie voor het applaus”, klinkt het. Deze queen draagt een prachtig groen opzetstuk als ode aan de natuur en lijkt, afgaand op de beschrijving, ook een Franstalig kantje te hebben.

VTM

Make Up Your Mind is op vrijdag 8 september om 20.35 uur te zien bij VTM. Op zondag 10 september volgt Make Up Your Mind: Het Verhaal van de Queens.

Meer
Lees meer...