VTM deelt meer beelden van ‘Make Up Your Mind’: Welke bekende Vlamingen gaan deze uitdaging aan?

Deze vrijdag is er op VTM een eenmalige aflevering van de show Make Up Your Mind. Daarin zullen 5 bekende Vlamingen transformeren in drag queens. Het is aan een panel om te achterhalen om wie het gaat. De laatste dagen deelt de zender al heel wat details van de deelnemers én wagen fans alvast een eerste gokje.

Op vrijdag 8 september is er op VTM een nieuwe show te zien. Nadat The Masked Singer op die dag al drie keer een groot succes was, is het nu aan Make Up Your Mind. Dat programma bestaat in Nederland al een tijdje, maar komt nu dus overgewaaid naar Vlaanderen.

Enkele bekende Vlamingen zullen in de nieuwe show worden getransformeerd naar indrukwekkende drag queens om nadien het optreden van hun leven te geven.

Make Up Your Mind

Vermomd als echte queens worden vijf bekende Vlamingen in verschillende rondes beoordeeld door een professionele jury van drag queens. Maar naast de professionele jury is er ook een panel dat moet zien te raden over welke bekende Vlaming het precies gaat. Dat panel bestaat uit Bart Appeltans (Blind Gekocht), Natalia, Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans.

De voorbije dagen heeft VTM al verschillende close-ups van de queens gedeeld. Daarbij kregen we alvast de make-up rond de ogen en de lippen te zien én werden ook de outfits al gelost. Nu is dus de vraag: wie zal er deelnemen?

Eerste gokjes

Na de verschillende voorsmaakjes waagden de fans zich alvast aan enkele gokjes. Zo deelde VTM afgelopen weekend een close-up van de mond en neus van de deelnemers, waarbij sommigen al iemand meenden te herkennen. Wanneer de zender later ook nog een close-up van de ogen deelde, waren er weer andere namen te lezen.

Het belooft dus alvast spannend te worden in de eenmalige aflevering van Make Up Your Mind deze vrijdag. Want naast het herkennen van de bekende Vlamingen in drag, moeten ze natuurlijk ook nog een show tot een goed einde brengen én een jury overtuigen.

Bekijk de voorsmaakjes van Make Up Your Mind hier:

Make Up Your Mind is op vrijdag 8 september om 20.35 uur te zien bij VTM. Op zondag 10 september volgt Make Up Your Mind: Het Verhaal van de Queens.

Meer
Lees meer...